4-dnevna dijeta za više energije

4-dnevna dijeta za više energije

4-dnevna dijeta za više energije je brz i jednostavan način za čišćenje tijela u kojem se nakupljaju škodljivi toksini. Pogledajte jelovnik ...

4-dnevna dijeta za više energije


4-dnevna dijeta za više energije je brz i jednostavan način za čišćenje tijela u kojem se nakupljaju škodljivi toksini. Posebno je djelotvoran ako koristimo organske proizvode - samo prirodno, svježe voće i povrće koje sadrže tvari koje pomažu našem tijelu detoksifikaciju.


Dijeta je jednostavna i zabavno ju je slijediti, a na kraju ćemo imati više energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Nakon 4 dana jednostavno se vratimo uobičajenom, naravno, najčistije prehrambene navike. Budući da se radi o niskoj kalorijskoj prehrani, ne preporuča se ponoviti više puta u roku od 4 mjeseca. Možemo piti vodu i zeleni čaj.


1.dan – čiščenje
Na taj dan nas čeka post. To ne znači da moramo odustati od svega, ali možemo uživati u sokovima voća i povrća. Možemo birati između praktički svih vrsta voća i povrća, što znači da možemo odabrati naše omiljene kombinacije. Možemo kombinirati sok od mrkve i jabuke ili sok od rajčice i savršenu kombinaciju zelenog i sokovog špinata. Prirodni sokovi potiču probavu, ubrzavaju metabolizam i čiste sve probavne organe. Jedino ograničenje koje moramo uzeti u obzir je količina konzumiranih sokova - do 1,5 litre ili 6 do 7 šalica.


2.dan – opskrba tijela s hranom
Nakon konzumiranja sokova od voća i povrća, ovo je dan kada se preselimo u sljedeći korak čišćenja tijela, uključujući sve unutarnje organe. Za ovaj dan trebamo 1 kg pržene i 1,5 kg običnog jogurta ili kefira. Svaka od hrane je podijeljena u 5 jednakih jela i konzumira se svakih 2,5-3 sata. Prije pola sata i 1 sat nakon obroka, popijte čašu vode ili zeleni čaj.
 

3.dan – dan pomlađivanja
3. dan na jelovniku je salata od povrća s maslinovim uljem i sokom od limuna. Povrće sadrži puno vlakana, a maslinovo ulje je zdrava masnoća. Kombinacija složenih ugljikohidrata, vlakana i masti će nas napuniti energijom, hraniti sve stanice tijela i smiriti želudac


4.dan – destoksiranje
Završimo četverodnevnu prehranu kao što smo počeli, tj. Konzumiranjem isključivo sokova od voća i povrća. Još jedan dan posta s sokovima uklonit će preostale toksine iz probavnog sustava.Ako pažljivo pratite upute, nakon završetka prehrane osjećat ćemo se nekoliko godina mlađim.

 

Ne propustite! Posebne ponude:

25,99 € 22,99 €
195,82 kn  173,22 kn
Glukomanan u kombinaciji s niskokaloričnom prehranom pridonosi gubitku tjelesne težine*!   ..
28,99 € 25,99 €
218,43 kn  195,82 kn
Zelena kava – tajna vitalnosti i blagostanja.   Zelena nepržena zrnca&nb..

Slični članci

5-dnevna pročišćavajuća dijeta

5-dnevna pročišćavajuća dijeta

Volite hranu, ali želite li izgubiti neku tjelesnu težinu? 5-dnevna dijeta za čišćenje pomoći će vam.."

6-dnevna dijeta za žene

6-dnevna dijeta za žene

Suprotno mnogim drugim dijetama, 6-dnevna dijeta za žene nije dosadna. U nastavku ćemo predstaviti r.."

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice