Chat with us, powered by LiveChat
5-dnevna pročišćavajuća dijeta

5-dnevna pročišćavajuća dijeta

Nažalost, ne postoje čarobni štapići za gubitak tjelesne težine, ali možemo vam pomoći s 5-dnevnom detox dijetom. Prikaz izbornika ...

5-dnevna pročišćavajuća dijeta


Kada nam važni događaji ili blagdani važni, brzo se vagamo i pokušavamo utvrditi možemo li se stisnuti u najljepšu odjeću koju naš ormar ima i prošlogodišnje kupaće kostime. Nažalost, ne postoje čarobni štapići za gubitak težine, ali možemo vam pomoći s 5-dnevnom detox dijetom.


1.dan:
Prvog dana prehrane u tijelo unosimo samo tekućinu. Možda nam to u početku izgleda nemoguće, ali zbog pozitivnih rezultata brzo ćemo postati motivirani za nastavak i ustrajanje u prehrani. U ranim jutarnjim satima imamo zeleni čaj ili toplu vodu s limunovim sokom, što će nam pomoći da održimo razinu energije. Tijekom dana možemo pripremiti sok od korijena i crvene repe. Možemo i piti kokosovu vodu. Za večeru jedemo tanjur bistre juhe.
 

2.dan:
Drugi dan je glavna hrana na našem popisu quinoa. To je hranjiva hrana bogata proteinima i fitonutrijentima kao što je kvercetin. To je kompletan protein koji sadrži sve 9 esencijalnih aminokiselina, a sadrži gotovo 2 puta više vlakana kao i većina drugih žitarica i ogromno željezo. Možemo ga tretirati na bilo koji način (pogledajte različite recepte). Tijekom dana možemo si priuštiti šaku oraha i sjemenki i zeleni čaj, svježu kokosovu vodu i čistu juhu od povrća.


3.dan:
Treći dan posvećen je zobi, koji je među najzdravijim zrnima na Zemlji. Bez glutena je izvrstan izvor vitamina, minerala, vlakana i antioksidansa. Studije pokazuju da zob i zobeno brašno imaju ogromne zdravstvene prednosti. To uključuje gubitak težine, snižavanje razine šećera u krvi i smanjen rizik razvoja bolesti srca. Zob može biti pripremljen na različite načine.


4.dan:
Četvrtoga dana naša prehrana sadrži amarant bogat željezo, kalcijem, proteinima, manganom i vlaknima. Nazvali smo ga i "žitaricama za moć". Možemo ga pripremiti u kombinaciji s povrćem (poput salate), amarantnim punjenjem i mnogim drugim jelima - provjeravajte receptima i izaberite one koje vam najviše volite..


5.dan:
Dan 5 je vrijeme za proteine koji će naše tijelo energizirati i dati mu više energije. Proteini su važan sastojak u svakoj stanici tijela. Koristi naše tijelo za proizvodnju, kao i za popravak tjelesnih tkiva. Koristi ih za proizvodnju enzima, hormona i drugih tjelesnih kemikalija, kao i izgradnju blokova kostiju, mišića, kože, hrskavice i krvi. Danas možemo jesti mnogo jaja na različite načine, piletina je također odličan izbor, u kombinaciji sa sezama, ali ako nemamo ideje za pripremu zdravih obroka, možemo upotrijebiti protein u prahu.

Ne propustite! Posebne ponude:

189.00 KN 159.00 KN
Originalni 100 % Mumyo (Shilajit) - visok udio prirodnih minerala.   Mumyo ili Shila..
535.00 KN 359.00 KN
Komplet za mršavljenje namijenjen je svima koji se bore s povećanom težinom i&..

Slični članci

Super brza 1-dnevna dijeta

Super brza 1-dnevna dijeta

Je li važan događaj ispred vas? Vrhunska 1-dnevna dijeta će osigurati da ste puni energije na ovaj d.."

6-dnevna dijeta za žene

6-dnevna dijeta za žene

Suprotno mnogim drugim dijetama, 6-dnevna dijeta za žene nije dosadna. U nastavku ćemo predstaviti r.."

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice