Chat with us, powered by LiveChat
Kapi za probavu, 30 ml

Kapi za probavu, 30 ml

 • za grčeve kod dojenčadi
 • potpuno prirodni sastojci
 • za dojenčad, djecu i odrasle

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.10.2023 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
109.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 99.00 KN / komad (-9.17%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 89.00 KN / komad (-18.35%)
Kupovinom dobivate 2.62 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


PAKET199 - VA 22.1. in 23.1. Banner

Kapi za probavu - za dobro raspoloženje dojenčadi, djece i odraslih.

 

Grčevi u trbuhu su čest problem novorođenčadi. Pojavljuju se kod čak 20% dojenčadi. Plač bebe je neutješan i može trajati više sati. Grčevi se očito javljaju nedugo nakon rođenja. Kod većine dojenčadi nestaju do 4. ili 5. mjeseca starosti.

O uzroku grčeva u trbuhu kod dojenčadi još nema jedinstvenog mišljenja stručnjaka. Jedan od faktora sasvim sigurno je probavni sustav dojenčadi, koji u toj dobi još nije potpuno razvijen. Zbog toga što se hrana ne može probaviti u cijelosti nastaju plinovi koji se napinju i prouzrokuju vjetrove.

 

Kako dojenčetu ublažiti grčeve?

Grčevi kod dojenčadi mogu biti vrlo naporni, zato su Kapi za probavu Mama Aua! napravljene iz najboljih aktivnih tvari, posebno za naše najmlađe. Sadrže biljne ekstrakte, i to biljke pravi oman te ulje običnog komorača.

Pravi oman (Inula helenium), poznat i kao veliki oman, biljka lijepe Helene, veliko zelje ili obratiš, biljka je koji ima tradiciju i u našim krajevima. Danas ju se u vrtovima uzgaja kao ukrasna biljka, a nekoć su je uzgajali zbog vjerovanja da istjeruje zle duhove. U upotrebi je još od Antike. Poznati su njegovi učinci na probavu.

Obični komorač (Foeniculum vulgare) je biljka koja raste i u divljem obliku u prirodi submediteranskog područja. Prepoznaje ga se po sitnih crveno obojenim cvjetovima i plodovima u obliku valjka. U plodovima se nalaze sjemenke. Cijenjen je upravo zbog sjemenki koje su vrlo aromatične. Komorač je bio poznat još u starogrčkim i rimskim vremenima, čak i u Starom Egiptu.

Obični komorač je poznat po učincima usmjerenima protiv grčeva i nadutosti te je zato sastavni dio mnogih proizvoda za olakšavanje probavnih tegoba.

 

Glavne prednosti Kapi za probavu Mama Aua!: 

 • Prirodni sastojci.
 • Dojenčadi i djeci ugodan proizvod.
 • Bez alkohola, bez dodanog šećera, bez sladila.
 • Bez glutena i laktoze.
 • Bez životinjskih masnoća i bez umjetnih konzervansa. Bez umjetnih bojila.
 • Prirodno olakšavaju probavne tegove.
   

 

Preporučena dnevna doza: Djeca: 3 puta dnevno 10 kapi; odrasli 3 puta dnevno 15 kapi. Uzeti samostalno ili razrijeđeno s vodom u omjeru 1:1. 

Upotrebljavati se može bilo kad. Za dojenčad nakapajte kapi na žličicu, s malo vode ili bez, dajte dojenčetu u usta, može i na dudu.

 

Sastojci: voda, glicerin (stabilizator), ekstrakt pravog omana (inula helenium), ulje običnog komorača (feoniculum vulgare).

Aktivni sastojci 45 kapi 
(preporučena dnevna doza za odrasle)
30 kapi 
(preporučena dnevna doza za djecu)
Ekstrakt pravog omana 118 mg 79 mg
Ulje običnog komorača 72 mg 48 mg 

 

Neto količina: 30 ml

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati na suhom i na sobnoj temperaturi.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice