Chat with us, powered by LiveChat
Liposomalni SportMe

Liposomalni SportMe, 150 ml

  • odlična apsorpcija i iskoristivost
  • za trening
  • bez glutena, bez laktoze, vegansko

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.10.2020 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
259.00 KN
Kupovinom dobivate 7.77 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Liposomalni SportMe – za učinkovit trening vrhunskih sportaša i ljubitelja sporta.

 

Liposomalni SportMe sadrži moringu, nar i crni đumbir. 

Moringu neki nazivaju i najhranjivija biljka na svijetu. Cijenjena je u ayurvedi, a i sve omiljenija u dodacima prehrani. 

Nar je atraktivan plod koji nije omiljen samo zbog svog okusa. Upotrebljavali su ga već i u Mezopotamiji. Neki tvrde da je nar zabranjeno voće iz raja kojem se Eva i Adam nisu mogli oduprijeti. 

Crni đumbir ili Kaempferia parviflora ili tajlandski ginseng potječe iz Japana, a posljednjih je godina predmet sve većih znanstvenih istraživanja zbog svojih učinaka. 

 

U kliničkim istraživanjima Journal of Dietary Supplements (4.3.2018.) i Toxicology Report (7.4.2018.) utvrđeno je da učinkovite tvari koje sadrži Liposomalni SportMe pomažu mišićima da brže i lakše apsorbiraju hranjive tvari. To se događa zato jer se zbog visoke razine dušikovog oksida krvne žile rašire i poveća se protok krvi do mišića. 


Liposomalni SportMe je tekući dodatak prehrani sa sladilima koji imaodličnu biološku raspoloživost.


Liposomalni oblik hranjivih tvari je vrlo stabilan i najidealniji oblik za unos hranjivih tvari u tijelo jer ih želudac i crijeva mogu jednostavno upiti. Liposomalne hranjive tvari imaju odličnu biološku raspoloživost, što znači da se apsorbiraju izravno u krvotok i ne gube na učinkovitosti.
 

Preporučena doza: 1 x 5 ml samostalno ili u čaši vode ili soka. 

 

Bez glutena, bez laktoze, vegansko, bez dodanih šećera, bez GMO i bez nano čestica. 

Sastojci: voda, ksilitol (sladilo), lecitin (suncokretov, emulgator), glicerol (sredstvo za održavanje vlažnosti); SportMe: ekstrakt moringe, nar, ekstrakt Kaempferia parviflora (crni đumbir), ksantan guma (sredstvo za zgušnjavanje), kalijev sorbat (konzervans), natrijev hidroksid (sredstvo za regulaciju kiselosti), kalijev hidroksid, askorbinska kiselina (vitamin C, antioksidans), d-alfa tokoferol (vitamin E), steviol (sladilo), aroma: borovnica.

 

5 ml sadrži: 100 mg SportMe  

Neto količina: 150 ml

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Čuvajte izvan dohvata djece. Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Nakon otvaranja proizvod čuvajte u hladnjaku te ga upotrijebite u roku od dva mjeseca. Prije upotrebe protresite.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice