Chat with us, powered by LiveChat
LIPOSOMSKI VITAMINI
Liposomalni ZglobPlus, 150 ml
-13%
30 dnevnih doza
|
5 ml na dan
 • odlična apsorpcija i iskoristivost
 • ayurveda
 • bez glutena, bez laktoze, vegansko 
Proizvod NIJE NA ZALIHI
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 4.66 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
Količinski popust
 • O proizvodu

  Liposomalni ZglobPlus – s učinkovitim tvarima u skladu s ayurvedom.  


  Ayurveda je indijski prethodnik suvremene medicine i u prijevodu znači „znanje o životu“. Danas se kao alternativa tradicionalnoj medicini upotrebljava i u drugim dijelovima svijeta te je omiljena zbog cjelovitog pristupa


  Liposomalni ZglobPlus sadrži kurkumin, ulje papra, bosveliju AKBA i crni đumbir. Kao što to propisuju ayurvedski principi, ne radi se o ekstraktima već o biljkama u prirodnom obliku. 


  Liposomalni ZglobPlus je tekući dodatak prehrani sa sladilima koji imaodličnu biološku raspoloživost.

   


  Liposomalni oblik hranjivih tvari je vrlo stabilan i najidealniji oblik za unos hranjivih tvari u tijelo jer ih želudac i crijeva mogu jednostavno upiti. Liposomalni vitamini, minerali ili druge hranjive tvari imaju odličnu biološku raspoloživost, što znači da se apsorbiraju izravno u krvotok i ne gube na učinkovitosti.


  Preporučena doza: 1 x 5 ml samostalno ili u čaši vode ili soka.


  Bez glutena, bez laktoze, vegansko, bez dodanih šećera, bez GMO i bez nano čestica. 


  Sastojci: voda, ksilitol (sladilo), lecitin (suncokretov, emulgator), askorbinska kiselina (antioksidans), natrijev hidroksid (sredstvo za regulaciju kiselosti), kalijev hidroksid, glicerol (sredstvo za održavanje vlažnosti); ZglobPlus: ekstrakt kurkumina, ulje papra, ekstrakt Boswellie serrata, ekstrakt Kaempferia parviflora (crni đumbir), ksantan guma (sredstvo za zgušnjavanje), kalijev sorbat (konzervans), aroma: borovnica, steviol (sladilo), d-alfa tokoferol (vitamin E, antioksidans).

  5 ml sadrži: 100 mg ZglobPlus  

  Neto količina: 150 ml


  Proizvod je dodatak prehrani.

  Upozorenje: Čuvajte izvan dohvata djece. Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Nakon otvaranja proizvod čuvajte u hladnjaku te ga upotrijebite u roku od dva mjeseca. Prije upotrebe protresite.
   

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice