Leikang

Zaštitne maske FFP2 - crne

Sadržaj: 20 maski
2,49 € 18,99 €
18,76 kn  143,08 kn
Šifra proizvoda: LE01
-+

Ili naručite slanjem e-maila na info@futunatura.hr

 • Proizvod je na zalihi
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,06 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Dostava
GLS ili DPD

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  FFP2 zaštitne maske za jednokratnu uporabu - u crnoj boji.

   

  Maske su postale dio našeg svakodnevnog života. Njihova je uporaba osobito važna u zatvorenom prostoru ili kada se preporučena sigurnosna udaljenost ne može održati.

  Zaštitne maske FFP2 prekrivaju nos i usta te time smanjuju širenje kapljica sline korisnika koje nastaju kašljanjem, kihanjem, govorenjem i disanjem, što može spriječiti da te kapljice dođu do drugih osoba, odnosno objekata u blizini. Maska ujedno štiti korisnika od udisanja aerosola, kapljica i malih krutih čestica.

  Uz maske dolaze i plastični nastavci koji su osmišljeni da rasterete uši, stoga će nošenje biti puno ugodnije, pogotovo u slučaju dugotrajne uporabe.

  Jeste li znali da u prosjeku dodirujemo lice svake 4 minute? Nošenje polumaske također pruža zaštitu od nenamjernih i podsvjesnih dodira lica neopranim rukama.

   

  Maske s nastavcima koji pružaju veću udobnosti tijekom nošenja.

   

  Proizvod je osobna zaštitna oprema prema uredbi (EU) 2016/425 odnosno prema usklađenoj europskoj normi EN 149:2001+A1:2009 (oprema za zaštitu dišnih putova - polumaske za zaštitu od čestica). 

  Ovaj standard određuje 3 razreda učinkovitosti filtera za maske. Učinkovitost se procjenjuje brzinom filtracije, kao i stupnjem propuštanja oko rubova.

  Zaštitne maske robne marke Dongmeng pripadaju razredu FFP2, sa stopom učinkovitosti filtracije ≥94 %. Također imaju oznaku “NR” (non reusable), što znači da je namijenjena za jednokratnu uporabu (maks. 8 sati nošenja) i ne smije se ponovno upotrijebiti.

   

  Izjava EU o sukladnosti:

   

  Upute za uporabu:

 • Upotreba

  UPUTE ZA STAVLJANJE:

  1. Otvorite masku uz pomoć traka za uši tako što ćete ih razdvojiti.

  2. Stavite masku ispod brade tako da žičana kopča za nos bude okrenuta prema gore. Trake za uši zataknite za uši.

  3. Pritisnite žičanu kopču uz nos kako bi se prilagodila obliku nosa i tako optimalno prianjala i brtvila.

  4. Provjerite je li maska pravilno postavljena. Pokrijte masku objema rukama i snažno izdahnite. Ako pored nosne kopče curi zrak, potrebno ju je ponovno namjestiti (jače pritisnuti). Ako zrak curi pri kraju, namjestite trake za uši tako da maska bolje pristaje obliku vašeg lica. Ponavljajte postupak dok maska ne bude pravilno postavljena.

   

  NAPOMENE: Maska se mora nanositi isključivo u skladu s UPUTAMA ZA STAVLJANJE jer se jedino tako postiže željeni učinak. Masku je potrebno zamijeniti ako disanje postane otežano, odnosno ako je maska oštećena ili deformirana na takav način da optimalno prianjanje više nije zajamčeno.

 • Sastojci

  Model: LK-088-1

  Sastav: 42,1 % PP – netkani materijal, 31,6 % PP – "melt-blown" tkanina, 26,3 % "hot air" pamuk.

  Sadržaj: 20 maski.

  Proizvedeno u Kini.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nepoštivanje bilo koje upute ili ograničenja može smanjiti učinkovitost maske i dovesti do ozljeda ili čak smrti. Pažljivo odabrana maska je neophodna za zaštitu vašeg zdravlja. Prije uporabe ove maske, na odgovarajućem mjestu provjerite da li maska sa svojim specifičnim zaštitnim učinkom udovoljava zahtjevima uporabe. Maska ne opskrbljuje kisikom, stoga njezina uporaba ovisi o atmosferi okoline. Upotrebljavajte samo u dobro prozračenim prostorima. Nemojte upotrebljavati ako je sadržaj kisika u okolini manji od 17 % (nedostatak kisika). Ne upotrebljavajte masku u eksplozivnoj atmosferi. Ovaj proizvod ne štiti od plinova ili para. Maska se ne smije upotrebljavati ako koncentracija štetnih tvari izravno ugrožava zdravlje ili život. Odmah napustite radno područje ako (a) imate poteškoća s disanjem, (b) imate vrtoglavicu ili se osjećate umorno. Brada, dlaka, kosa na licu ili posebni oblici lica mogu utjecati na učinkovitost maske. Maska se ne smije mijenjati ili preoblikovati. Maska je namijenjena samo za jednokratnu uporabu. Održavanje nije potrebno. Nakon uporabe je pravilno zbrinite. Maska je namijenjena samo jednoj osobi, jer se u protivnom ne može isključiti prijenos mikroorganizama, virusa ili drugog biološkog materijala. Maske do uporabe čuvajte u vanjskom pakiranju, podalje od izravnog sunčevog svjetla.

  Namijenjeno za jednokratnu uporabu. Vidi informacije proizvođača! Nakon uporabe pravilno zbrinuti. Čuvati na temperaturi od -20 °C do 30 °C. Čuvati na maksimalno 80 % vlažnosti.

Zaštitne maske FFP2, crne
Zaštitne maske FFP2 - crne
2,49 €
18,99 €
18,76 kn 
143,08 kn
-+
Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice