Chat with us, powered by LiveChat
Melatonin

Melatonin 1 mg, 50 kapsula

  • brže do sna
  • brzo djelovanje
  • za noćne smjene 

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.12.2021 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
149.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 141.50 KN / komad (-5.03%)
Kupovinom dobivate 4.47 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Melatonin 1 mg – brže do sna uz pomoć prirode.  

 

Melatonin je endogeni hormon koji je prirodno prisutan u tijelu. Razina melatonina u krvi normalno se podiže svaku noć i utječe na dnevno-noćni ritam tijela (cirkadijski ritam). Nastaje pomoću hipofize iz L-triptofana kojeg moramo unositi hranom ili dodacima prehrani. 

Dobar san je vrlo važan za zdravlje i opće raspoloženje jer se tada naše tijelo regenerira. Tada „punimo baterije“ i, ako smo naspavani, izgledamo bolje, a svi zasigurno poznajemo izraz „san za ljepotu“. Osim toga, budno ležanje u krevetu može biti veliko opterećenje – neka dugo čekanje na san bude fenomen prošlosti! 

Melatonin 1 mg upotrijebite kao prirodnu pomoć pri spavanju. Popijte 30 do 60 minuta prije spavanja i učinkovito skratite vrijeme koje je potrebno kako biste utonuli u san. Naime, melatonin djeluje kao unutarnji sat. Učinke je potvrdila i Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nakon opsežnih promatranja brojnih znanstvenih studija. 
 

Prednosti uporabe dodatka prehrani Melatonin 1 mg: 

  • skraćuje vrijeme koje je potrebno da zaspite, 
  • brzo djelovanje,
  • 1 mg po kapsuli,
  • potrebna je samo 1 kapsula 30 do 60 minuta prije spavanja,
  • pogodno za vegetarijance. 

 

Bez posljedica sljedeće jutro i bez rizika ovisnosti, kao što je to slučaj kod uobičajenih tableta za spavanje, jer se melatonin brzo razgrađuje i izlučuje iz tijela. 

Idealno i za one koji rade u noćnim smjenama ili u slučaju kada na vas utječe pomak vremenske zone na putovanjima (jet lag).  
 

Preporučena dnevna doza i način konzumacije: Popijte 1 kapsulu s vodom 30 do 60 minuta prije spavanja. 

Hranljiva vrijednost U 1 kapsuli (priporučena dnevna doza)
melatonin 1 mg

 

Sastojci: inulin (punilo), hidroksi-propil-metil-celuloza – HPMC (ovojnica kapsule), silicijev oksid – nano (sredstvo za razdvajanje), magnezijeve soli masnih kiselina – biljne (sredstvo za razdvajanje), melatonin (0,5 %). 

Sadržaj: 50 kapsula.

Neto količina: 10,5 g. 

 

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati dobro zatvoreno i zaštićeno od topline.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice