Chat with us, powered by LiveChat
Test za menopauzu
-8%

Test za menopauzu, 2 testa

  • jednostavno samotestiranje
  • utvrđivanje razine FSH
  • brz i pouzdan

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.04.2021 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
Posebna cijena:119.00 KN
Stara cijena:129.00 KN
Ušteda:10.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 99.00 KN / komad (-23.26%)
Kupovinom dobivate 3.57 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test za menopauzu – brz i pouzdan test, primjeren i za kućnu upotrebu.

 

Test menopauze za provjeru koncentracije hormona FSH u mokraći. FSH ili folikulstimulirajući hormon je hormon čija se vrijednost povećava tijekom menopauze.

Pozitivan test menopauze znači da je razina FSH jednaka ili veća od 25 mIU / ml, što znači da je žena imala period menopauze. Klimakterij je potpuno prirodan biološki proces i definiran je kao prekid menstruacije (kada je od posljednje menstruacije prošlo više od 12 mjeseci). Ova biološka promjena postupno se javlja i indicirana je razdobljem perimenopauze (razdoblje završetka menstrualnog ciklusa), a test bi mogao biti pozitivan čak i za vrijeme perimenopauze.

 

Menopauza se obično javlja u prosječnoj dobi od 51 godine ili između 45 i 55 godina, ovisno o pojedincu. Svjesnost da smo ušli u period menopauze omogućuje nam da poduzmemo odgovarajuće preventivne mjere kako bismo održali pravu ravnotežu hormona i zdrav stil života.

 

Prednosti upotrebe Testa za menopauzu:

  • brz i pouzdan test za domaću upotrebu,
  • pravodobno usvajanje preventivnih mjera za održavanje zdravog načina života.

 

Upute za upotrebu: Pažljivo uklonite test iz zaštitnog omota. Pritisnite plavi dio na testu u smjeru strelice. Okrenite uređaj tako da je strana prozora okrenuta prema vama. Stavite apsorbirajući dio uređaja za ispitivanje na izravni tok urina najmanje 10 sekundi. Ako vam je tako lakše, urin najprije stavite u plastičnu posudu. Nakon toga gurnite plavi dio natrag tako da uzorak urina dolazi u dodir s određenim reagensima. Stavite ispitni uređaj na suhu i ravnu površinu okrenut prema gore. Pročitajte rezultat.

 

Sadržaj: 2 zatvorene aluminijske vrećice koje sadrže: 1 uređaj za testiranje i upute za upotrebu.

 

Upozorenje: Rezultati testiranja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice