IPOS-Medical

Zaštitne maske FFP2 – sive

Sadržaj: 10 maski
AKCIJA TJEDNA
1,49 € 9,49 €
11,23 kn  71,50 kn
Šifra proizvoda: IP04
-+

Ili naručite telefonski na +385 1 2031 300

AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 15% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
 • Proizvod je na zalihi
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,04 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Dostava
GLS ili DPD

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  FFP2 zaštitne maske za jednokratnu uporabu - u sivoj boji.

   

  Maske su postale dio našeg svakodnevnog života. Njihova je uporaba osobito važna u zatvorenom prostoru ili kada se preporučena sigurnosna udaljenost ne može održati.

  Zaštitne maske FFP2 prekrivaju nos i usta te time smanjuju širenje kapljica sline korisnika koje nastaju kašljanjem, kihanjem, govorenjem i disanjem, što može spriječiti da te kapljice dođu do drugih osoba, odnosno objekata u blizini. Maska ujedno štiti korisnika od udisanja aerosola, kapljica i malih krutih čestica.

  Uz 10 pojedinačno pakiranih maski dolaze i nastavci koji su osmišljeni da rasterete uši, stoga će nošenje biti puno udobnije, pogotovo u slučaju dugotrajne uporabe.

  Jeste li znali da u prosjeku dodirujemo lice svake 4 minute? Nošenje polumaske također pruža zaštitu od nenamjernih i podsvjesnih dodira lica neopranim rukama.

   

  5-slojne polumaske s ≥95 % stupnjem učinkovitosti filtracije.

   

  Proizvod je osobna zaštitna oprema prema uredbi (EU) 2016/425, odnosno prema usklađenoj europskoj normi EN 149:2001+A1:2009 (oprema za zaštitu dišnih putova - polumaske za zaštitu od čestica). 

  Ovaj standard određuje 3 razreda učinkovitosti filtera za maske. Učinkovitost se procjenjuje brzinom filtracije, kao i stupnjem propuštanja oko rubova.

  Zaštitne maske robne marke IPOS-Medical pripadaju razredu FFP2, sa stopom učinkovitosti filtracije ≥95 %. Također imaju oznaku “NR” (non reusable), što znači da je namijenjena za jednokratnu uporabu (maks. 8 sati nošenja) i ne smije se ponovno upotrijebiti.

   

  Izjava EU o sukladnosti:

   

  Upute za uporabu:

 • Upotreba

  Prije uporabe provjerite je li polumaska s filtrom, uključujući sve komponente, bez rupa, pukotina ili drugih oštećenja. U slučaju oštećenja NEMOJTE koristiti MASKU i upotrijebite novu. Prije ulaska u kontaminirano područje provjerite je li maska prikladna za takvo okruženje.

   

  Upute za upotrebu: 

  1. Prije stavljanja maske temeljito operite i dezinficirajte ruke.

  2. Rastegnite masku i okrenite je tako da kopča za nos bude na vrhu maske.

  3. Povucite trake za uši i stavite donji dio maske na čeljust da pokrijete nos i usta.

  4. Trake za uši zataknite za uši i namjestite ih tako da maska ravnomjerno pristaje na obje strane.

  5. Po želji možete upotrijebiti priloženi podesivi nastavak za trake kako biste rasteretili uši.

  6. Pritisnite prstima kopču za nos (počnite od sredine i nastavite prema stranama lica) i pritisnite/oblikujte sve dok metalna kopča savršeno ne pristaje obliku nosa.

  7. Izvedite test prianjanja maske: pažljivo pokrijte masku s obje ruke bez pomicanja. Snažno izdahnite. Ako osjetite da zrak curi u području nosa, ponovno namjestite kopču za nos i ponovite test prianjanja. Ako zrak izlazi sa strane maske, ponovno namjestite trake za uši i ponovite test prianjanja. Maska je učinkovita samo ako je pravilno postavljena.

 • Sastojci

  Sastav: visoko održiva netkana tkanina (vanjski sloj), visokofiltracijska mletblown tkanina s mikrofilamentima (prvi srednji sloj), visokofiltracijska mletblown tkanina (drugi srednji sloj), visokofiltracijska spunbond tkanina s mikrofilamentima (treći srednji sloj), spunbond tkanina pogodna za kožu s mikrofilamenti (unutarnji sloj).

  Sadržaj: 10 pojedinačno pakiranih maski, 1 nastavak za rasterećenje ušiju.

 • Upozorenja

  Upozorenje: U masku nemojte stavljati rupčiće, ručnike i sl. Nemojte upotrebljavati ako je unutrašnjost maske kontaminirana. Nemojte prati masku. Nemojte stiskati ili oštetiti masku. Ne dirajte masku dok je nosite. Namijenjeno za jednokratnu uporabu (NR - non reusable). Proizvod se upotrebljava samo za zaštitu korisnika od čvrstih i nehlapljivih tekućih čestica.


  Skladištenje: Ostavite masku u originalnom pakiranju i ne otvarajte je sve dok je nećete upotrijebiti. Čuvati podalje od sunčeve svjetlosti i prljavštine. Ograničenje temperature - čuvati na temperaturi od -20 °C do 40 °C. Gornja granica vlažnosti - čuvati na maksimalno <80 % vlažnosti.

Zaštitne maske FFP2
Zaštitne maske FFP2 – sive
1,49 €
9,49 €
11,23 kn 
71,50 kn
-+
Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice