Chat with us, powered by LiveChat
Test za prostatu

Test za prostatu, 1 test

  • jednostavno samotestiranje
  • za muškarce iznad 45 godina
  • pronalaženje povećane prostate

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  28.02.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
119.00 KN
Kupovinom dobivate 2.86 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


Noč čarovnic - 30.10. & 31 Banner

Test za prostatu – brzo i jednostavno otkriva fiziološke promjene u prostati.

 

Test za prostatu osobito je primjeren za muškarce od 45 do 75 godine života jer su u ovom razdoblju česti problemi kao što su smanjeni urin ili uriniranje duže od uobičajenog.

Prostatatični specifični antigen je protein koji izlučuje prostata (spolna žlijezda koja leži ispod mjehura). Dio tog proteina nalazi se u krvi, stoga vlastitom dijagnozom možemo otkriti fiziološko stanje prostate.

Vrijednost koja je viša od normalne ukazuje na hipertrofiju prostate – povećanu prostatu. Ista može biti dobroćudna i javlja se kao posljedica prostatitisa, ali može biti i zloćudna.

 

Upotrebom testa prostate provjerite razinu prostatičnog specifičnog antigena u krvi. Provjera vrijednosti prostatičnog specifičnog antigena u krvi sjajan je način da se upoznate sa stanjem prostate. U slučaju raka rano otkrivanje je presudno za uspješno liječenje.

 

Prednosti upotrebe Testa za prostatu:

  • brzo i jednostavno otkriva fiziološke promjene na prostati,
  • idealan za muškarce starosti od 45 do 75 godina,
  • omogućuje rano otkrivanje promjena na prostati.

 

Upute za upotrebu: Operite ruke sapunom i toplom vodom. Izvadite testnu kasetu i pipetu iz ambalaže. Pažljivo uhvatite lancetu i okrenite zaštitni poklopac, zatim uklonite poklopac i odložite ga. S lancetom se zabodite u jagodicu prsta i skupite krv u pipetu, a zatim prenesite krv u testnu kasetu. Krv je potrebno raširiti po cijeloj površini, a zatim dodati 5 kapi priloženog razrjeđivača. Nakon 10 minuta pročitajte rezultat.

 

Sastojci: 1 zatvorena aluminijska vrećica koja sadrži 1 uređaj za testiranje (kasetu), 1 bočicu od 1 ml razrjeđivača, 2 bezbojne sterilne lancete za uzimanje uzoraka krvi i upute za uporabu.

 

Upozorenje: Rezultati ispitivanja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice