Chat with us, powered by LiveChat
Sirup za djecu - kasalj

Sirup za djecu Respiro, 140 ml

  • za gripu i prehladu
  • ublažava kašalj
  • bez laktoze i glutena

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.05.2021 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
89.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 84.00 KN / komad (-5.62%)
Kupovinom dobivate 2.67 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Sirup od meda i suhih ekstrakata crnog ribiza, grindelije i bršljana za djecu od prve godine starosti.

 

Sirup za prirodnu potporu dišnih putova, ždrijela i grla ugodnog je okusa i primjeren za djecu od 1. godine starosti. Zahvaljujući formuli koja se temelji na ekstraktima biljaka (bršljan, grindelija i crni ribiz) i medu sirup ima blagotvoran učinak na sluznicu, povećava hidrataciju i pruža zaštitu od iritacije.

Formulacija sirupa posebice je obogaćena medom i jabučnim sokom kako bi sirup bio što ugodnijeg okusa i kako bi ga djeca mogla što lakše popiti.

 

Glavni aktivni sastojci sirupa za djecu Respiro:

  • Osušeni ekstrakt listova crnog ribiza (Ribes Nigrum L.) – sadrži tanine, flavonoide i procijanidine koji djeluju antioksidativno.
  • Osušeni ekstrakt svjetova grindelije (Grindelia robusta Nuttall) – sadrži smolu koja ima mukoadhezivna svojstva i stvara zaštitni sloj u ždrijelu.
  • Osušeni ekstrakt listova bršljana (Hedera helix L.) – sadrži visoku koncentraciju flavonoida koji pomažu izlučiti suvišnu sluz.
  • Cvjetni med – uz ugljikohidrate, odnosno šećer sadrži i enzime, polifenole, vitamine, minerale i elemente u tragovima.

 

Buona Respiro sirup za djecu odličnog je okusa jer sadrži i jabučni sok i med te ne sadrži gluten ili laktozu.

 

Preporučena dnevna doza: Uvijek slijedite preporučenu dnevnu dozu, osim u slučaju drugačijih uputa liječnika.

  • Djeca od 1 do 3 godine: 5 ml sirupa do 2x dnevno.
  • Djeca starija od 3 godine: 5 ml sirupa do 4x dnevno.

 

Upute za upotrebu: Prije upotrebe dobro protresite bočicu. Preporuča se da se zadnja doza popije tik prije spavanja. Sirup možete razrijediti i vodom, čajem ili mlijekom. Nakon svake upotrebe operite mjernu kapicu i pobrinite se da je bočica dobro zatvorena. Proizvod nakon otvaranja upotrijebite u roku od 3 mjeseca.

Upozorenje: Sirup ne koristite u slučaju poznate ili moguće alergije na bilo koji od sastojaka koje sadrži. Proizvod ne koristite ako je ambalaža prije ili nakon prvog otvaranja oštećena.

 

Budući da proizvođač Buona teži očuvanju ekološke ravnoteže, ambalaža proizvoda izrađena je tako da s unutarnje strane sadrži pravu čaroliju za naše najmlađe – bojanku s različitim motivima.

Stoga nikada ne bacajte ambalažu, već odvojite vrijeme za kreativnost i smijeh s vašim djetetom.

 

Sastojci: cvjetni med; voda; fruktoza; koncentrirani jabučni sok; ekstrakt crnog ribiza (Ribes Nigrum L., listovi, maltodekstrin) titriran na 1 % rutinskog postupka; grindelija suhi ekstrakt (Grindelia robust Nuttall, trava, maltodekstrin) titriran na 0,25 % hiperozida; suhi ekstrakt bršljana (listovi Hedera helix L., maltodekstrin) titriran na 10 % hederakozida C, aroma.

 

Prosječna vrijednost Dnevna doza 20 ml
Cvjetni med 12,7g
Biljne komponente  
Suhi ekstrakt listova crnog ribiza 180,0 mg
Suhi ekstrakt cvjetova grindelije 150,0 mg
Suhi ekstrakt listova bršljana 120,0 mg

 

Neto količina: 140 ml

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2020 Mapa stranice