Chat with us, powered by LiveChat
Test za štitnjaču

Test za štitnjaču, 1 test

  • jednostavno samotestiranje
  • razina TSH
  • utvrđivanje hipotiroidizema

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.04.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
119.00 KN
Kupovinom dobivate 2.86 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


Vikend akcija - 35 hrk Banner

Test za štitnjaču - TSH razine u krvi označavaju fiziološko stanje štitne žlijezde.

 

Test za štitnjaču svake bi godine trebale obaviti žene u dobi od 35 do 64 godina sa zdravim životnim stilom. Test se temelji na imunokromatografskoj reakciji, prikazujući razinu TSH u krvi koji je pokazatelj fiziološkog stanja štitnjače.

TSH je hormon kojeg izlučuje hipofiza, a njegova je zadaća kontrolirati funkcioniranje rada štitnjače. Povišena razina TSH u tijelu može značiti hipotireozu, stoga je redovna provjera TSH-a vrlo dobar način da odredite zdravlje štitnjače.

Poremećaji štitnjače jedan su od najčešćih zdravstvenih problema na svijetu, a posebno su česti u žena. 

Najčešći poremećaj štitnjače se naziva hipotireoza, a prati ga osjećaj umora, debljanje, suha koža i krhka kosa, zaboravljivost i depresija, osjećaj zimice, kronični zatvor i menstrualne nepravilnosti kod žena.

 

Prednosti upotrebe Testa za štitnjaču:

  • brzo i jednostavno provjeravanje zdravstvenog stanja štitnjače,
  • idealan za žene u dobi od 35 do 64 godine.

 

Upute za upotrebu: Oprati ruke sapunom i toplom vodom. Uhvatite lancetu i lagano okrenite zaštitni poklopac, zatim izvucite poklopac i odložite ga. S lancetom ubodite jagodicu prsta, a zatim prenesite krv pipetom na ispitnu kasetu. Stavite krv na površinu mjesta ispitivanja, a zatim nakapajte 5 kapi priloženog razrjeđivača. Dezinficirajte mjesto uboda (mjesto na jagodici prsta s kojeg ste izvadili krv) pomoću sredstava za dezinfekciju. Nakon 10 minuta pročitajte rezultat.

 

Sadržaj: 1 zatvorena aluminijska vrećica sadrži 1 uređaj za testiranje (kazeta), 1 plastičnu pipetu, 1 kapaljku s 1 ml razrjeđivačem, 2 sterilne lancete za uzimanje krvi, 1 dezinfekcijsko sredstvo i upute za uporabu.

 

Upozorenje: Rezultati ispitivanja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice