Chat with us, powered by LiveChat
Test ženske plodnosti

Test ženske plodnosti, 2 trakice

  • 99 %-tna preciznost
  • brzo samotestiranje
  • 2 testa u paketu

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  02.03.2020 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
99.00 KN
Kupovinom dobivate 2.97 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test ženske plodnosti – jednostavno samotestiranje plodnosti.

 

Plodnost žena nakon 35. godine naglo opada. Test ženske plodnosti indikator je koji otkriva prisutnost FSH hormona u urinu i na taj način utvrđuje djelovanje jajnika kod žena. Naime, povišena razina FSH hormona može biti znak neplodnosti kod žena.

Test plodnosti kombinacijom protutijela selektivno otkriva povišenu razinu FSH (folikul-stimulirajući hormon) koji obično uzrokuju gubitak ili smanjeno djelovanje funkcije jajnika ili pak utvrđuju sindrom policističnih jajnika ili menopauze.

 

Upotreba testa plodnosti prigodna je za:

  • žene koje su starije od 35 godina,
  • žene koje imaju neredovite menstruacije.

 

Test plodnosti žena jednostavan je za upotrebu i osigurava  99 %-tnu preciznost.


 
Upute za upotrebu:

1. U čistu posudu ili lonac pripremite uzorak urina.

2. Trakicu za ispitivanje izvadite iz folije i postavite ju okomito u urin na 15 sekundi.

3. Trakicu za ispitivanje postavite na neupijajuću površinu kako bi se urin mogao apsorbirati te pričekajte 5 minuta na rezultat.

 

Ocjenjivanje rezultata testa ženske plodnosti:

Test ženske plodnosti

POZITIVAN TEST Na trakici se prikažu 2 tamno crvene linije, kako u testnom (T) tako i u kontrolnom (C) području. Linija u testnom (T) području mora imati istu ili tamniju boju linije kao na kontrolnom (C) području. Ako je test pozitivan, u roku od 5-7 dana još jednom ponovite test. Ako su oba testa pozitivna, znači da imate visoku razinu FSH hormona i morate posjetiti liječnika ako želite zatrudnjeti jer upravo to može ukazivati na smanjenu plodnost. Ako imate neredovite menstruacije također preporučamo posjet liječniku. Visoka razina FSH hormona može uz to biti i znak menopauze. Ako je drugi test negativan, znači da vrijednost FSH hormona nije visoka, što pak je dobar znak mogućnost začeća.
 
NEGATIVAN TEST: Na trakici se prikaže samo jedna linija na kontrolnom (C) području ili dvije crte, jedna u testnom (T) i jedna u kontrolnom (C) području. Linija na testnom (T) području je svjetlija ili skoro iste boje kao ona na kontrolnom (C) području. Negativan je test dobar znak za mogućnost začeća. Ako imate neredovite menstruacije, preporučamo da unatoč negativnom testu posjetite liječnika.
 
NEVAŽEĆI TEST: Ako se u testnom (T) i kontrolnom (C) području ne prikaže ni jedna linija, odnosno linija se prikaže samo u testnom (T) području, test je nevažeći. U tom slučaju ponovno provjerite upute za upotrebu i ponovite ispitivanje.


Paket uključuje 2 x eko trakicu za utvrđivanje FSH hormona i upute za upotrebu.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice