Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
Test ženske plodnosti
 • 99%-tna preciznost
 • brzo samotestiranje
 • 2 testa u pakiranju
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  15.06.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 2.38 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
VIKEND AKCIJA - Iskoristite besplatnu poštarinu pri svakoj kupnji iznad 149 kn.
 • O proizvodu

  Test ženske plodnosti – jednostavno samotestiranje plodnosti.

   

  Plodnost žena nakon 35. godine naglo opada. Test ženske plodnosti indikator je koji otkriva prisutnost FSH hormona u urinu i tako utvrđuje djelovanje jajnika kod žena. Naime, povišena razina FSH hormona može biti znak neplodnosti kod žena.

  Test plodnosti kombinacijom protutijela selektivno otkriva povišenu razinu FSH (folikul-stimulirajući hormon) koji obično uzrokuju gubitak ili smanjeno djelovanje funkcije jajnika ili pak utvrđuju sindrom policističnih jajnika ili menopauze.

   

  Upotreba testa plodnosti primjerena je za žene:

  • koje su starije od 35 godina,
  • koje imaju neredovite menstruacije.

   

  Test plodnosti žena jednostavan je za upotrebu i osigurava 99%-tnu preciznost.

 • Upotreba

   Upute za upotrebu:

  1. U čistu posudicu ili lončić pripremite uzorak urina.

  2. Trakicu za ispitivanje izvadite iz folije i postavite je okomito u urin na 15 sekundi.

  3. Trakicu za ispitivanje postavite na neupijajuću površinu kako bi se urin mogao apsorbirati te pričekajte 5 minuta na rezultat.

   

  Očitavanje rezultata testa ženske plodnosti:

  POZITIVAN REZULTAT: Na trakici se prikazuju 2 tamno crvene linije, kako u testnom (T) tako i u kontrolnom (C) području. Linija u testnom (T) području je iste ili tamnije boje od linije na kontrolnom (C) području. Test ponovite kroz 5-7 dana. Ako su oba testa pozitivna, znači da imate visoku razinu FSH hormona. Ako želite zatrudnjeti, posavjetujte se s liječnikom, jer takav rezultat može ukazivati na smanjenu plodnost. Visoka razina FSH hormona može biti i znak menopauze. Ako je drugi test negativan, znači da vrijednost FSH hormona nije visoka, što pak je dobar znak za mogućnost začeća.
   
  NEGATIVAN REZULTAT: Na trakici se prikazuje samo jedna linija na kontrolnom (C) području ili dvije crte, jedna u testnom (T) i jedna u kontrolnom (C) području. Linija C (kontrolna) tamnija je od linije T. Razina FSH nije previsoka i imate dobre šanse za zatrudnjivanje. Ako imate simptome menopauze ili neuredan menstrualni ciklus, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom.
   
  NEVAŽEĆI REZULTAT: Linija C se ne pojavljuje. Ponovite test.

 • Sastojci

  Sadržaj: 2 komada eko testnih trakica za testiranje FSH hormona i upute za uporabu.

 • Upozorenja

  Upozorenja: Čuvajte na temperaturi od 4 do 30°C. Ne smije se zamrzavati. Ne upotrebljavajte nakon isteka roka uporabe. Ne upotrebljavajte nakon je ambalaža oštećena. Čuvati od dohvata male djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute za uporabu. Samo za vanjsku uporabu. Za jednokratnu uporabu.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice