Chat with us, powered by LiveChat
Test muške plodnosti

Test muške plodnosti - test sperme

  • diskretno testiranje
  • test količine spermija
  • test kvalitete sperme

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  19.07.2020 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
154.00 KN
Kupovinom dobivate 4.62 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test muške plodnosti – omogućuje osobno samotestiranje sperme za utvrđivanje plodnosti.

 

Neplodnost pogađa približno 10-15 % parova u reproduktivnoj dobi, a čak u 40-50 % slučajeva do neplodnosti dolazi zbog problema sa spermom. Test muške plodnosti omogućuje utvrđivanje jesu li aktivnost i količina spermija u uzorku normalni ili niži od uobičajenog. Naime, normalna aktivnost i količina spermija povezana je s većom mogućnošću oplodnje, odnosno začeća.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, 1 milimetar ejakulata (sperme) prosječnog zdravog muškarca mora sadržavati 20.000.000 spermija. Jedinstveni Kiwu Wuki test muške plodnosti omogućuje brzu i diskretnu provjeru je li naša koncentracija sperme jednaka, manja ili veća od 20 milijuna spermija na milimetar. 

Test je namijenjen i za kvalitetno otkrivanje sperme u ejakulatu, što znači da testom određujemo je li broj spermija dovoljno visok za oplodnju u slučaju ženske ovulacije. Naime, mogućnosti su za oplodnju kod niskog broja spermija puno manje.

 

Kiwu Wuki test muške plodnosti osmišljen je za ispitivanje određene količine (broj) spermija, kao i kvalitete istih (aktivnost tj. pokretljivost).

 

 Pozitivan rezultat količine spermija je dobar znak, no to još uvijek nije dokaz za plodnost. Mala količina spermija je doduše jedan od najčešćih razloga za probleme s oplodnjom, no postoji još veliki broj razloga za neplodnost, kao što su npr. pokretljivost, kvaliteta ili oblik spermija. Na kvalitetu sperme uvelike utječe naše fizičko i psihičko stanje, stres, prehrana, vrućina, promjene u načinu života, pušenje itd.

Negativan rezultat još uvijek nije nužno loša vijest jer vam može uštedjeti vrijeme ako već duže vremena bez učinka pokušavate zatrudnjeti i niste se odlučili za liječenje. U slučaju negativnog rezultat preporučamo da posjetite liječnika koji će vam savjetovati kako možete poboljšati količinu i kvalitetu sperme. Također vam preporučamo konzumaciju proizvoda BlueFertil za poboljšanje kvalitete sperme, plodnosti i potencije.

 

Komplet za ispitivanje kvalitete sperme (kolorimetrijska metoda) sadrži posebnu membranu od staklenih vlakana s visokim kapacitetom apsorpcije i veličinom pora manjom od 0,5 mikrona koji služi za filtriranje sjemena. Spermiji se uhvate na prvi sloj te membrane. Tekućina s indikatorom boje brzo oboji spermu te što je boja tamnija, to je broj spermija na membranskom filtru veći. Usporedbom referentne boje na testnoj traci (polje B) utvrdit ćete je li boja uzorka (polje A) svjetlija, jednaka ili tamnija.

 

Upute za upotrebu: Detaljne upute i postupak upotrebe testa nalaze se u pakiranju.

Važno: Prije testiranja je važno da spolne aktivnosti prekinete od 3 do 7 dana jer će to osigurati da količina i kvaliteta sperme budu dovoljno visoke, a test precizno odredi broj spermija.  Kada se odlučite za testiranje, kod masturbacije se pobrinute da spermu spremite izravno u šalicu za prikupljanje. Test morate obaviti u roku od dva sata, dok rezultat možete pročitati u roku od 5 minuta (nakon tog intenzitet boje izblijedi).

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2020 Mapa stranice