SPOLNOST I PLODNOST
Test muške plodnosti
 • iznimno pouzdan
 • test količine spermija
 • rezultati u 5 minuta
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  19.06.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,79 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
 • O proizvodu

  Test količine spermija za upotrebu kod kuće – priručno i diskretno.

   

  Neplodnost zahvaća približno 10-15% parova u reproduktivnoj dobi, a čak u 40-50% slučajeva do neplodnosti dolazi zbog problema sa spermom. Test muške plodnosti omogućuje utvrđivanje jesu li aktivnost i količina spermija u uzorku normalni ili niži od uobičajenog. Naime, normalna aktivnost i količina spermija povezana je s većom mogućnošću oplodnje, odnosno začeća.

  Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, 1 mililitar ejakulata (sperme) prosječnog zdravog muškarca mora sadržavati 20.000.000 spermija. Jedinstveni Kiwu Wuki test muške plodnosti omogućuje brzu i diskretnu provjeru je li vaša koncentracija spermija u sjemenoj tekućini jednaka, manja ili veća od 20 milijuna na mililitar. 

  Test je namijenjen za kvalitativno utvrđivanje količine spermija u ejakulatu, što znači da pomoću testa određujemo je li broj spermija dovoljno visok za oplodnju tijekom razdoblja ženske ovulacije. Naime, vjerojatnost za oplodnju kod niskog broja spermija je puno manja.

   

  Kiwu Wuki testom muške plodnosti određuje se količina (broj) spermija.

   

  Pozitivan rezultat količine spermija je dobar znak, no to još uvijek nije dokaz za plodnost. Mala količina spermija je doduše jedan od najčešćih razloga za probleme s oplodnjom, no postoji još veliki broj razloga za neplodnost, kao što su npr. pokretljivost, kvaliteta ili oblik spermija. Na kvalitetu sperme uvelike utječe naše fizičko i psihičko stanje, stres, prehrana, vrućina, promjene u načinu života, pušenje itd.

  Negativan rezultat još uvijek nije nužno loša vijest jer vam može uštedjeti vrijeme ako već duže vremena bez učinka pokušavate zatrudnjeti i niste se odlučili za liječenje. U slučaju negativnog rezultat preporučamo da posjetite liječnika koji će vam savjetovati kako možete poboljšati količinu i kvalitetu sperme. Također vam preporučamo konzumaciju proizvoda BlueFertil za poboljšanje kvalitete sperme, plodnosti i potencije.

   

  Komplet za ispitivanje kvalitete sperme (kolorimetrijska metoda) sadrži posebnu membranu od staklenih vlakana s visokim kapacitetom apsorpcije i veličinom pora manjom od 0,5 mikrona koji služi za filtriranje spermija. Spermiji se uhvate na prvi sloj te membrane. Tekućina s indikatorom boje brzo oboji spermu te što je boja tamnija, to je broj spermija na membranskom filtru veći. Usporedbom referentne boje na referentnoj udubini (polje B) utvrdit ćete je li boja uzorka (polje A) svjetlija, jednaka ili tamnija.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Detaljne upute i postupak uporabe testa nalaze se u pakiranju.

  Važno: Prije testiranja je važno da spolne aktivnosti prekinete od 3 do 7 dana jer će to osigurati da količina i kvaliteta sperme budu dovoljno visoke, a da test precizno odredi broj spermija. Kada se odlučite za testiranje, pomoću masturbacije potrebno je spermu skupiti u posudicu za skupljanje uzorka.

 • Sastojci

  Sadržaj: testna kaseta, kapaljka, plava bočica s bojilom, ružičasta bočica s otopinom, posudica, upute.

 • Upozorenja

  Upozorenja: Prije uporabe pročitajte upute. Čuvati na suhom, na temperaturi od 2 do 30°C. Čuvati od dohvata male djece. Plavo bojilo nije namijenjeno za konzumaciju, toksično je, nadražuje kožu, oči i dišne putove. Izbjegavajte bilo kakav kontakt s vrhom plave bočice kako biste izbjegli opasnost od kontaminacije. Test je potrebno napraviti na temperaturi od najviše 20 do 30°C. Testovi i posudice namijenjeni su za jednokratnu uporabu, zato ih nakon izvođenja testa odložite u otpad. Zaštitite od hladnoće. Prije testiranja muškarac mora apstinirati od bilo kakave seksualne aktivnosti najmanje 3 dana, ali ne dulje od 7 dana. Ne upotrebljavajte nakon isteka roka trajanja. Test je namijenjen za jednokratnu uporabu.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice