Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
Test za ovulaciju
 • 99%-tna pouzdanost
 • brzo samotestiranje
 • 5 testova u paketu
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  08.12.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 1.61 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Test za ovulaciju – Testirajte svoje plodne dane i utvrdite optimalno vrijeme za začeće.

   

  Kiwu Wuki test za ovulaciju služi za utvrđivanje ovulacije pomoću urina i testnih trakica. Test za ovulaciju određuje prisutnost LH (luteinizirajući hormon) u urinu žene i tako utvrđuje je li došlo do ovulacije, odnosno plodnih dana.

  Luteinizirajući hormon (LH) se luči u krvotok kada jajašce sazre i potakne ovulaciju te ispusti jajašce u jajovod. U tom je trenutku žena najplodnija jer upravo neposredno prije ovulacije tijelo proizvodi veliku količinu luteinizirajućeg hormona (LH). Pozitivan test za ovulaciju otkriva rastući LH hormon u urinu, što znači da će ovulacija nastupiti u sljedeća dva dana.

   

  Trakice za testiranje osiguravaju 99% precizno otkrivanje vaše ovulacije.

 • Upotreba

  Upute za upotrebu:

  1. Trakica za ispitivanje i uzorak urina moraju biti zagrijani na sobnoj temperaturi. Ambalažu trakice za ispitivanje ne otvarajte dok niste spremni za izvođenje testa.

  2. Izvadite trakicu za ispitivanje iz zaštitne ambalaže i pripazite da ne dođe u dodir s vlagom. Na trakicu za ispitivanje možete zabilježiti kontrolni broj ili ime osobe koja se testira.

  3. Trakicu za ispitivanje uronite u uzorak urina u smjeru strelice, najviše do oznake MAX za približno 20 sekundi (ali ne manje od 15 sekundi). Nakon toga trakicu položite na neupijajuću čistu površinu. Ako natopljena trakica u urinu ne prelazi oznaku MAX, možete ju ostaviti i u uzorku. Za svaki uzorak upotrijebite novi test za ovulaciju.

  4. Pričekajte da se na trakici pojave dvije ružičaste linije. Vrijeme pokazivanja rezultata ovisi o količini LH hormona u urinu te može slijediti već u roku od 60 sekundi. U svakom slučaju morate na rezultat pričekati 5–10 minuta jer je tek tada rezultat završen. Test za ovulaciju ne možete ocijeniti nakon više od 10 minuta.

   

  Interpretacija rezultata testa za ovulaciju:

  Pozitivan rezultat (OVULACIJA): Vidljive su 2 crtice, testna crtica je jednake ili tamnije boje od kontrolne crtice.

  Negativan rezultat (NEMA OVULACIJE): Vidljiva je samo kontrolna crtica ili su vidljive 2 crtice, ali je testna crtica svjetlije boje od kontrolne.

  Nevažeći rezultat (NEVAŽEĆI TEST): Kontrolna crtica se ne prikazuje.

 • Sastojci

  Sadržaj: 5 testova za jednokratnu uporabu. 

 • Upozorenja

   Upozorenja: Test za kućnu uporabu, pomoću urina. Testne trakice nakon uporabe odložite u otpad. Čuvajte od dohvata male djece, na suhom mjestu i na temperaturi između 4 i 30°C. Ne upotrebljavajte nakon isteka roba uporabe. Ne upotrebljavajte u slučaju da je oštećena zaštitna ambalaža pojedine testne trakice. Zaštitnu ambalažu otvorite neposredno prije uporabe.

  ECO testne trakice imaju certifikat CE.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice