Chat with us, powered by LiveChat
Test za ovulaciju

Test za ovulaciju, 5 trakica

  • 99 %-tna pouzdanost
  • brzo samotestiranje
  • 5 testova u paketu

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  27.01.2022 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
67.00 KN
Kupovinom dobivate 2.01 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test za ovulaciju – Testirajte svoje plodne dane i utvrdite optimalno vrijeme za začeće.

 

Kiwu Wuki test za ovulaciju predstavlja ispitivanje urina s trakicom za otkrivanje ovulacije. Test za ovulaciju prepoznaje prisutnost LH (luteinizirajući hormon) u urinu žene i na taj način utvrđuje je li došlo do ovulacije, odnosno plodnih dana.

Luteinizirajući hormon (LH) se ispusti u krvotok kada jajašce sazrije i potakne ovulaciju te ispusti jajašce u jajovod. U tom je trenutku žena najplodnija jer upravo neposredno prije ovulacije tijelo proizvodi veliku količinu luteinizirajućeg hormona (LH). Pozitivan test za ovulaciju otkriva rastući LH hormon u urinu, što znači da će ovulacija nastupiti u sljedeća dva dana.

 

Trakice za testiranje osiguravaju 99 % precizno otkrivanje vaše ovulacije.

 

Upute za upotrebu:

1. Trakica za ispitivanje i uzorak urina moraju biti zagrijani na sobnoj temperaturi. Ambalažu trakice za ispitivanje ne otvarajte dok niste spremni za izvođenje testa.

2. Izvadite trakicu za ispitivanje iz zaštitne ambalaže i pripazite da ne dođe u dodir s vlagom. Na trakicu za ispitivanje možete zabilježiti kontrolni broj ili ime osobe koja se testira.

3. Trakicu za ispitivanje uronite u uzorak urina u smjeru strelice, najviše do oznake MAX za približno 20 sekundi (no ne manje od 15 sekundi). Nakon toga trakicu položite na neupijajuću čistu površinu. Ako natopljena trakica u urinu ne prelazi oznaku MAX, možete ju ostaviti i u uzorku. Za svaki uzorak upotrijebite novi test za ovulaciju.

4. Pričekajte da se na trakici pojave dvije ružičaste linije. Vrijeme pokazivanja rezultata ovisi o količini LH hormona u urinu te može slijediti već u roku od 60 sekundi. U svakom slučaju morate na rezultat pričekati 5–10 minuta jer je tek tada rezultat završen. Test za ovulaciju ne možete ocijeniti nakon više od 10 minuta.

 

Ocjenjivanje rezultata testa za ovulaciju:

Test za ovulaciju

Komplet sadrži pet trakica za ispitivanje i upute za upotrebu. Trakica za ispitivanje je namijenjena za jednokratnu domaću upotrebu testiranja urina.

Čuvajte na suhom mjestu 4-30 °C, izvan dohvata djece. Ne koristite nakon isteka roka valjanosti. Ne koristite ako je ambalaža oštećena.

ECO trakice za ispitivanje imaju certifikat CE.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice