Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
Test za tetanus
 • jednostavno samotestiranje
 • prisutnost protutijela
 • provjeravanje zaštite nakon cijepljenja 
Proizvod NIJE NA ZALIHI
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 2.86 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Test za tetanus - na specifičan način otkriva prisutna protutijela kada su dovoljno koncentrirana.

   

  Test za tetanus može se koristiti za provjeru je li zaštita od tetanusa još uvijek aktivna nakon posljednjeg cijepljenja, a također je koristan u neposrednim satima nakon nastanka ubodne rane ili nakon ugriza životinje.

  Tetanus je ozbiljna bolest koja vodi dugoročnoj hospitalizaciji, a često može imati i posljedice koje čak mogu dovesti do smrti. Bolest je rezultat egzotoksina proizvedenog klostridijskim vrstama nazvanim Clostridium tetani. Tetanus toksin blokira oslobađanje neurotransmitera, uzrokujući grčeve mišića. Preventivno cijepljenje je od ključnog značaja za zaštitu od tetanusa.

  Zaštita od tetanusa je osigurana kada su antitijela proizvedena imunološkim sustavom prethodnim cijepljenjem prisutna u krvi u dovoljnim količinama.

   

  Prednosti upotrebe Testa za tetanus:

  • brzo testiranje i jednostavna upotreba,
  • provjera prisutnosti protutijela u tijelu čak i nakon uboda ili ugriza životinje.

   

  Upute za upotrebu: Operite ruke sapunom i toplom vodom. Uhvatite lancetu i lagano okrenite zaštitni poklopac, zatim izvucite poklopac i odložite ga. S lancetom ubodite jagodicu prsta, a zatim prenesite krv pipetom na ispitnu kasetu. Stavite krv na površinu mjesta ispitivanja, a zatim nakapajte 5 kapi priloženog razrjeđivača. Dezinficirajte mjesto uboda na jagodici prsta (s kojeg ste izvadili krv) pomoću sredstva za dezinfekciju. Nakon 10 minuta pročitajte rezultat.

   

  Sadržaj: 1 zatvorena aluminijska vrećica koja sadrži 1 ispitnu kasetu, 1 plastičnu pipetu, 1 kapaljku s 1 ml razrjeđivača, 2 sterilne lancete za uzorkovanje krvi, 1 dezinfekcijsko sredstvo, upute za uporabu.

   

  Upozorenje: Rezultati ispitivanja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

   

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice