Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
Test za THC
-9%
 • jednostavno samotestiranje
 • testiranje upotrebe kanabisa
 • pozitivan od 2 do 5 dana nakon upotrebe marihuane
Proizvod NIJE NA ZALIHI
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 2.38 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  THC test detektira nusprodukte tetrahidrokanabinola (THC) u urinu nakon uporabe marihuane.

   

  THC test je jednostavan i brz test za koji nam je potreban uzorak urina. THC se može detektirati u mokraći 30 minuta nakon uporabe marihuane, a urin ostaje pozitivan na prisutnost THC-a od 2 do 5 dana nakon uporabe marihuane.

  Marihuana je halucinogeno sredstvo dobiveno od cvjetnog dijela biljke kanabisa (Cannabis sativa). Kemijski spojevi, kao što je tetrahidrokanabinol (THC), nalaze se u urinu nakon uriniranja poslije uporabe marihuane.

   

  THC test je jednostavan i brz test za koji nam je potreban uzorak urina. THC se može detektirati u mokraći 30 minuta nakon uporabe marihuane, a urin ostaje pozitivan na prisutnost THC-a od 2 do 5 dana nakon uporabe marihuane.

  Marihuana je halucinogeno sredstvo dobiveno od cvjetnog dijela biljke kanabisa (Cannabis sativa). Kemijski spojevi, kao što je tetrahidrokanabinol (THC), nalaze se u urinu nakon uriniranja poslije uporabe marihuane.

   

  Zlouporaba marihuane povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti slabljenjem imunološkog sustava i time povećava rizik od infekcija i bolesti. To može pogoršati astmu, a opasno je zbog povećanog rizika od razvoja raka grla i pluća. Dugotrajna uporaba marihuane smanjuje sposobnost procjenjivanja, a mogu se pojaviti i shizofrenija, bipolarni poremećaj, depresija ili anksioznost. Rizik je još veći za pojedince s mentalnim poremećajem u obiteljskoj povijesti. U bolesnika s shizofrenijom uporaba marihuane može utjecati na simptome bolesti.

   

  Prednosti upotrebe testa za THC:

  • jednostavan i brz način samotestiranja,
  • upotreba već pola sata nakon konzumiranja marihuane,
  • urin ostane pozitivan na THC od 2 do 5 dana nakon upotrebe marihuane.

   

  Upute za upotrebu: Koristite priloženu plastičnu posudicu, sakupite uzorak urina (najmanje 1 - 1,5 cm urina u zdjelici). Preporuča se korištenje prvog jutarnjeg urina. Upotrijebite traku za testiranje u kutiji urina i pričekajte 5 do 10 sekundi. Stavite traku vodoravno na suhu površinu i pričekajte reakciju. Pročitajte rezultat.

   

  Sadržaj: 2 zatvorene aluminijske vrećice: 1 traka za testiranje, 2 plastične posudice za uzorak urina i upute za upotrebu.

   

  Upozorenje: Rezultati ispitivanja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

   

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice