Chat with us, powered by LiveChat

Prijava na e-novosti

Tim Futunatura

Tvrtka Futunatura sastoji se od ekipe marljivih i vrijednih suradnika.

Zajedničkim se snagama trudimo da iz dana u dan u naš prodajni program dodajemo proizvode koji pridonose zdravom i vitalnom životu. Trenutno možete u našoj internetskoj trgovini pronaći više od 500 proizvoda, a to još uvijek nije sve. Kao što iz dana u dana vodimo računa o pristupačnim i dostupnim cijenama dodataka prehrani, svaki tjedan dodajemo i nove proizvode.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, uvijek nam se možete obratiti, a mi ćemo vam pomoći najbolje što znamo i umijemo.

 

 

Tim FutuNatura

 

Marina (Vlasnica) to sam ja :) Brinem o tome kako bi se uvijek netko mogao javiti na naš telefon te vam rado pomažem u savjetovanju pravih proizvoda. Zaljubljena sam u poduzetništvo zbog čega ćete me uvijek pronaći na svim područjima u tvrtki. No uglavnom sam odgovorna za sve akcije, promocije i vremenske planove koje možete pronaći na internetu.

Omiljeni citat: "Uspjeti znači prihvaćati neuspjeh za neuspjehom ne gubeći entuzijazam."

 

 

Miha (Vlasnik) brine o tome da nas možete naći na internetu. To je posebice važno jer mi smo internetska trgovina i želimo ispuniti sve vaše želje na svakom koraku. Miha brine o analizama, oglašavanju i algoritmima koje ne razumije nitko u tvrtki. Osim već spomenutog, uz to je i odličan voditelj projekata te rješavatelj najtežih mogućih situacija i izazova s kojima se susrećemo u tvrtki.

Omiljeni citat: "Every successful person in life began by pursuing a passion, usually against all odds".

 
 

Petra Krančan (Savjetnik za prehranu) brine o tome da vam se uz mene u tvrtki uvijek netko javi ili odgovori na vaša pitanja. Uvijek dobre volje, spremna pomoći i potražiti rješenje za sve zdravstvene tegobe. Pronaći ćete ju na svim područjima vezanima uz komunikaciju. Čeka na vaša pitanja, bilo na Facebooku ili našoj internetskoj stranici :)

Omiljeni citat: “Gandhi - "Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.”

 

Luka Oštir (savjetnik za prehranu) brine o savjetovanju i podršci naših klijenata te pozitivnom ozračju našeg tima. Uvijek će vas savjetovati na najbolji mogući način i pomoći vam odabiru proizvoda ili tehničkih problema. Osim savjetovanja putem telefona ili pošte, Luka također brine o web stranici.

Omiljeni citat: "Riječi su mišljenje, a ne činjenica. Djela su jedina istina". Marcus Aurelius

 

 

 

Špela Chvatal (Voditeljica nabave) Samo za vas brine o tome da su police uvijek pune, a proizvodi uredni i pripremljeni na vaše košarice.

Omiljeni citat: "Sve se događa s razlogom."

 

 

Nina Lopan (voditeljica nabave) odgovorna je za izdane fakture, potvrde i druge administrativne dokumente vezane uz vaše narudžbe. Tvrtka također pomaže pri kupnji, pakiranju i uređenju skladišta te brine o osobnim preuzimanjima proizvoda u našoj poslovnici.

Omiljeni citat: "Dum spiro, spero."

 

 

 

Sara Savec (Blogerica) brine o tome da u tvrtki ne ponestanu članci i zanimljivi sadržaji vezani uz zdravlje. Samo za vas otkriva i traži zanimljive podatke koje s velikom radošću objavljuje i dijeli s vama.

Omiljeni citat: "Ako postoji nešto što stvarno pridonosi uspjehu u životu, onda je to sposobnost izvući uspjeh iz poraza."

 

 

Rok Jambrošič (Programer) pravi majstor u programiranju i radu naše internetske stranice. Zajedno sa suradnikom Jernejem uvijek je dostupan i spreman za rješavanje izazova koje im postavimo u našoj tvrtki. Bez njih dvojice naša internetska stranica ne bi bila ono što jest. 

Omiljeni citat: "Talk is cheap. Show me the code." Linus Torvalds

 

Zala & Ajda Bende (Šefice) naši najmlađi članovi FutuNatura-a za koje potrošimo najviše energije i vremena. Oni nam pomažu u svakodnevnom osmijehu koji čini čak i teška vremena tako lijepa.

Omiljeni citat: Osmijeh je nešto najljepše što možeš pokloniti drugom čovjeku.”

 

 

Lijep pozdrav, Marina

 

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice