ZA STOPALA
Štitnik za hallux valgus palca S/M
 • medicinski proizvod
 • za hallux valgus
 • od silikona
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.03.2026.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 2,74 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Štitnik za hallux valgus nožnog palca – nudi trenutno olakšanje!

   

  Valgus ili stručni izraz hallux valgus je naziv za zakrivljenost nožnog palca prema malom prstu, što se očituje kao zadebljanje ili oticanje zgloba palca. Prate ga i bol, koja je pri hodanju još izraženija. Ova se tegoba javlja uglavnom kod žena i često je posljedica nošenja šiljastih cipela.

   

  Od silikonskog gela - štiti od trljanja.

   

  Štitnik za hallux valgus palca obavija i štiti bolno i osjetljivo područje. Sprječava i ublažava bolove uzrokovane oticanjem zgloba. Posebno je dobrodošao tijekom hodanja jer štiti od trljanja obuće i ublažava pritisak. Nudi trenutno olakšanje kada se koristi, čak i ako je oteklina jako izražena.

  Izrađen je od mekog silikonskog gela koji je ugodan na dodir, a ujedno sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Štitnik možete zbog silikona nakon uporabe oprati pod toplom vodom i zatim ponovno upotrijebiti.

   

  Uz zaštitu za palac hodanje će ponovno biti ugodno!

   

  Timodore® je linija proizvoda za njeguudobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Preporuke za uporabu: Prije uporabe preporučujemo toplu kupku za stopala. Nakon toga stavite prsten štitnika na nožni palac. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga s prsta na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik. Nakon upotrebe može se nježno ručno oprati toplom vodom i blagim sapunom. Ostavite da se osuši na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

 • Sastojci

  Sadržaj: 1 štitnik za hallux valgus nožnog palca, veličina S/M.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nemojte upotrebljavati kontinuirano duže od 3 mjeseca bez savjetovanja s liječnikom. Ne upotrebljavajte na sluznicama i upaljenoj ili ispucaloj koži. U slučaju šećerne bolesti potražite savjet liječnika. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Pažljivo rukujte i namjestite proizvod kako se ne bi preokrenuo na prstenu zbog prevelikog opterećenja. Za vanjsku upotrebu.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice