Chat with us, powered by LiveChat
Detoksikacijski flasteri za stopala
-12%

Detoksikacijski flasteri za stopala, 10 komada

  • potpuno prirodni
  • bambusov ocat i biljni ekstrakti
  • za stopala, vrat, leđa...

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.11.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
Posebna cijena:74.00 KN
Stara cijena:84.00 KN
Ušteda:10.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 69.00 KN / komad (-17.86%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 64.00 KN / komad (-23.81%)
Kupovinom dobivate 1.78 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


CRNIPETAK - 25% na nakup Banner

Detoksikacijski flasteri za stopala – djeluju tijekom noći.

 

Naša stopala su itekako opterećena jer se u njima nakuplja puno toksina iz tijela. U refleksnoj masaži stopala svaki dio tijela odnosno svaki organ povezan je s određenim predjelom stopala.

Detoksikacijski flasteri za stopala potpuno su prirodni terapeutski flasteri od prirodnih ekstrakata i bambusovog octa te ne sadrže kemijske dodatke. Imaju izvanrednu moć apsorpcije toksina. Bambusov ocat u flasterima sadrži prirodne ekstrakte koji mogu revitalizirati organizam.

 

Iako su namijenjeni stopalima, po potrebi se mogu upotrebljavati i na drugim dijelovima tijela – na nogama, koljenima, kukovima, ramenima, laktovima, rukama i vratu.

 

Flasteri se koriste kroz noć – tijekom faze odmora prirodni sastojci djeluju dulje vrijeme te na zahvaćenim područjima osjećamo stimulativni učinak.

 

Upute za uporabu: Operite i osušite stopala. Odstranite zaštitnu foliju s flastera i na isti položite vrećicu. Prije spavanja zalijepite flaster na stopalo, tako da je vrećica s prirodnim aktivnim sastojcima u dodiru sa stopalom. Ujutro odstranite. Flasteri se mogu koristiti i na drugih dijelovima tijela.
 

Sastojci: Bambusov ocat, drvni ocat, turmalin, kukuruzni škrob, hitin, biljna vlakna.

Sadržaj: 10 komada
 

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti na nadraženoj ili ozlijeđenoj koži, kao ni na predjelima s ekcemom. Nakon otvaranja prozirne vrećice flaster odmah upotrijebite. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte koristiti za druge namjene. Nije medicinski proizvod i ne nadomješćuje medicinsko liječenje. Suzdržavamo se od svakog povezivanja s tvrdnjama o liječenju ili garanciji učinka. U slučaju bolesti posavjetujte se s liječnikom ili medicinskim osobljem. U slučaju alergije na flastere savjetujemo da ne upotrebljavate proizvod. Nakon uporabe flasteri se mogu odložiti među kućni otpad. Namijenjeno za jednokratnu uporabu. Čuvati na suhom i na temperaturi između 5 i 25ºC.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice