ZA STOPALA
Jastučić za luk stopala
 • medicinski proizvod
 • tanki i anatomski oblik
 • od silikona
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.09.2026.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 3,10 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 17% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
 • O proizvodu

  Jastučić za luk stopala – štiti od trljanja i natisaka.

   

  Jastučić za luk stopala štiti prednji dio stopala od natisaka i trljanja. Pomaže spriječiti bolove i stvaranje natisaka na potplatu. Zahvaljujući njegovom posebnom tankom i anatomskom obliku niste ograničeni samo na jednu vrstu obuće, jer pristaje u sve vrste cipela.

  Izrađen je od mekog silikonskog gela koji je ugodan na dodir, a ujedno sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Zbog silikona ga nakon uporabe možete oprati pod toplom vodom i zatim ponovno upotrijebiti.

   

  Mekani silikonski gel s mineralnim uljem pruža udobnost i omekšava kožu!

   

  Timodore® je linija proizvoda za njegu i udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Postavite jastučić s posebnim nastavkom između nožnog palca i kažiprsta. Nakon što obujete čarapu, provjerite je li jastučić postavljen ispod bolnog mjesta, te ga po potrebi pomaknite. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga sa stopala na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik. Nakon upotrebe može se nježno ručno oprati toplom vodom i blagim sapunom. Ostavite da se osuši na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

 • Sastojci

  Sadržaj: 2 zaštitna jastučića (1 par).

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nemojte upotrebljavati kontinuirano duže od 3 mjeseca bez savjetovanja s liječnikom. Ne upotrebljavajte na sluznicama i upaljenoj ili ispucaloj koži. U slučaju šećerne bolesti potražite savjet liječnika. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Pažljivo rukujte i namjestite proizvod kako se ne bi uništio zbog prevelikog mehaničkog opterećenja. Za vanjsku upotrebu.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice