Jastučić za čekićaste prste
 • medicinski proizvod
 • anatomski oblik
 • od silikona
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.10.2025.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 3,10 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Jastučić za čekićaste prste – štiti od trljanja i rasteže prste.

   

  Čekićasti prsti su česta deformacija prednjeg dijela stopala, gdje oštećenje motoričkih živaca dovodi do slabosti mišića koji savijaju i rastežu prste, što pak dovodi do stezanja članaka prstiju. To se uglavnom manifestira kao deformacija savijanja jednog ili oba zgloba drugog, trećeg i četvrtog prsta.

  Problem nastaje pri hodu jer nožni prsti ne nose svoj dio tjelesne težine pa se opterećenja i pritisci na stopalu tijekom hodanja ne raspoređuju pravilno. Čekićasti prsti mogu uzrokovati tvrdu kožu, natiske prstiju, kurje oko, bol i poteškoće pri hodanju.

   

  Zbog svog anatomskog oblika nudi potporu ispod prstiju.

   

  Jastučić za čekićaste prste štiti i rasteže skupljene prste, a svojim anatomskim oblikom nudi udobnu potporu ispod prstiju. Ujedno sprječava stvaranje natisaka uzrokovanih trljanjem o tkaninu u cipelama. 

  Izrađen je od mekog silikonskog gela koji je ugodan na dodir, a ujedno sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu i natiske. Zbog silikona ga nakon uporabe možete oprati pod toplom vodom i zatim ponovno upotrijebiti.

   

  Silikonski gel s mineralnim uljem za još veću udobnost tijekom hodanja!

   

  Timodore® je linija proizvoda za njegu i udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Jastučić stavite na nožni palac i kažiprst i okrenite ga tako da najmekši dio bude okrenut prema malom prstu. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga s prsta na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik. Nakon upotrebe može se nježno ručno oprati toplom vodom i blagim sapunom. Ostavite da se osuši na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

 • Sastojci

  Sadržaj: 2 jastučića za čekićaste prste (1 par).

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nemojte upotrebljavati kontinuirano duže od 3 mjeseca bez savjetovanja s liječnikom. Ne upotrebljavajte na sluznicama i upaljenoj ili ispucaloj koži. U slučaju šećerne bolesti potražite savjet liječnika. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Pažljivo rukujte i namjestite proizvod kako se prsten ne bi uništio zbog prevelikog mehaničkog opterećenja. Za vanjsku upotrebu.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice