OSTALO
Staklena boca
 • moderan dizajn
 • od kvalitetnog stakla
 • za vodu i druge tekućine
Proizvod je NA ZALIHI
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 1,66 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
VIKEND AKCIJA - Iskoristite besplatnu poštarinu pri svakoj kupnji iznad 149 kn.
 • O proizvodu

  Boca za vodu i druge napitke - napravljena od kvalitetnog stakla.

   

  Redovito pijenje tekućine, prvenstveno vode je posebno važno za djelovanje našega tijela. Budući da voda predstavlja oko 70 % tjelesne težine, a tijekom dana se zbog različitih čimbenika neprestano izlučuje iz tijela, važno je da smo čitavo vrijeme pravilno hidratizirani.

  Koliko tekućine je dnevno potrebno ljudskom tijelu ovisi o starosti, načinu života, temperaturi i brojnim drugim čimbenicima. No zasigurno je svakome od nas potrebna simpatična i praktična boca koja će nam omogućiti da nam voda bude uvijek pri ruci.

  Staklena boca robne marke FutuNatura je ugodnog oblika i idealne veličine za svaki dlan. Boca se sigurno zatvara s poklopcem na navoj.

   

  Boca za vodu koja će postati vaša najbolja prijateljica i pratiteljica.

   

  Staklena boca je prikladna i za druge tekućine kao što su limunada, sok, čaj, mlijeko i drugi napitci. Velika prednost boce je što staklo ne ostavlja na piću neželjene okuse, higijenska je za upotrebu i lakše se čisti.

  FutuNaturina staklena boca od sada će vas pratiti na svakom koraku - u školi, na poslu, u sportskim aktivnostima, na putovanjima, izletima..., ukratko, gdje god vam zatreba.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Operite prije prve upotrebe. Nije prikladno za trajno skladištenje tekućine. Operite sve dijelove nakon svake upotrebe. Nije primjereno za pranje u perilici posuđa.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice