FutuNatura
Farmaceutici Dottor Ciccarelli

Jastučić za petu 38–41

Sadržaj: 1 kom
22,99 €
Šifra proizvoda: CI37
-+

Ili naručite putem telefona: +385 1 2031 300

 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 31.03.2028.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,55 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Cijena dostave
GLS ili DPD

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Jastučić za petu – pomaže u ravnomjernoj raspodjeli težine.

   

  Jastučić za petu štiti stopalo apsorbirajući udarce tijekom hodanja, čime sprječava bol koja nastaje zbog neprestanog pritiska na petu. Njezin središnji konkavni (uvučeni) dio pomaže u ravnomjernoj raspodjeli tjelesne težine, što povećava udobnost tijekom hodanja. To će se osobito svidjeti onima koji imaju petni trn i boluju od drugih bolova u petama.

  Zahvaljujući njegovom posebnom obliku niste ograničeni samo na jednu vrstu obuće, jer pristaje i u uže cipele. Izrađen je od mekog silikonskog gela koji se može oprati pod toplom vodom i zatim ponovno upotrijebiti. 

   

  Štiti stopalo tako što apsorbira udarce tijekom hodanja.

    

  Timodore® je linija proizvoda za njegu i udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Preporučuje se da prije uporabe operete stopala. Nakon toga umetnite jastučić u cipelu sa središnjim konkavnim dijelom okrenutim prema dolje. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga sa stopala na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik.

 • Sastojci

  Sadržaj: jastučić za petu, veličina 38–41.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Izvadite jastučić iz ambalaže i postavite ga. Upotrebljavajte ga u skladu s njegovom predviđenom namjerom. Nakon upotrebe nježno operite ruke blagim sapunom i mlakom vodom. Isperite jastučić i osušite ga na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

Probiotici - gumenjaci s mikrobiološkim kulturama.
Jastučić za petu 38–41
22,99 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. |