Chat with us, powered by LiveChat
Morski kolagen
Trajno sniženo
-12%
Trajno sniženo

Morski kolagen, 90 kapsula

  • za kosu, kožu i nokte
  • održavanje vezivnog tkiva
  • lako probavljivo

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.07.2020 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
Posebna cijena:215.00 KN
Stara cijena:245.00 KN
Ušteda:30.00 KN
Kupovinom dobivate 6.45 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Morski kolagen – za prirodnu potporu mekih i tvrdih tkiva.

 

Morski kolagen sadrži hidrolizirani kolagen enzima iz ljuski morskih riba koji pozitivno utječe na strukturu kože, kose i noktiju te pomaže pri održavanju i obnavljanju tvrdog i mekog tkiva. Naime, hidrolizirani kolagen sadrži brojne esencijalne aminokiseline koje su važne u tvorbi kolagena u tijelu, kolagen sam pa utječe na sastav mekog i tvrdog tkiva.

 

Morski kolagen:

  • ima pozitivan učinak na izgled kože, kose i noktiju,
  • održava pravilno stanje vezivnog tkiva,
  • je lako probavljiv dodatak prehrani.

 

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u čovjekovom tijelu jer predstavlja 25 % tjelesne strukture te je sastojak svih tjelesnih ligamenata, hrskavice, kože, kose i noktiju. Kolagen sadrži visok udio osnovnih sastavnih dijelova bjelančevina – esencijalnih kiselina koje tijelo ne može sintetizirati samo. Nakon 20. godine starosti proces nastanka kolagena u tijelu se smanjuje, što pak utječe na slabiju kvalitetu kose i noktiju. 

 

Sastojci: enzimsko hidrolizirani kolagen iz kože morskih riba; biljni ekstrakt, acerola (Malpighia punicifolia) standardizirana na 25 % udjela vitamina C; magnezijev stearat (sredstvo protiv zgušnjavanja); mangan glukonat - izvor mangana; želatina (kapsula).

 

Preporučena dnevna doza: 3 kapsula dnevno. Kapsule se mogu konzumirati neprekinuto dulje vremensko razdoblje.

Sadržaj: 90 kapsula

 

Neto količina: 25,11 g.

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Konzumacija se ne preporuča trudnicama, dojiljama ili djeci. Također se ne preporuča osobama koje su alergične na morsku hranu. Skladištenje: Čuvati u dobro zatvorenoj posudi na sobnoj temperaturi koje ne prelazi 25 °C, na suhom mjestu i izvan dohvata male djece.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice