je prazna!
Začini daju jelima ugodan okus i srce su ayurvedske kuhinje. U ayurvedi se povezuju s regulacijom šest okusa i ravnotežom doša. Doše (vata, pitta i kapha) su ayurvedski principi koji u suvremenoj znanosti nemaju odgovarajući ekvivalent.
Sjemenke gorušice, odnosno gorušica su zapravo sjeme repice. Mogu biti žute (i bijele), smeđe ili crne.
Crne sjemenke gorušice su blago ljute i nešto jačeg okusa od žutih. Na početku kuhanja ih popržite u ghee maslacu ili ulju. Možete ih upotrijebiti u raznim jelima - povrtnim, ribljim i mesnim. Također su popularan začin u konzerviranim jelima, poput kiselih krastavaca ili marinade.
Osiguravaju vrhunsku kvalitetu proizvoda:
Sastojci: sjemenke gorušice, crne, cijele iz certificiranog ekološkog uzgoja. SI-EKO-003. Poljoprivreda izvan EU.
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 130 g
Upozorenje: Čuvati na suhom mjestu i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.