Chat with us, powered by LiveChat
Karite maslac

Karite maslac, 200 g

  • nerafiniran
  • prirodni 100%-tni maslac
  • za vrlo suhu kožu

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  03.09.2021 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
114.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 104.00 KN / komad (-8.77%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 94.00 KN / komad (-17.54%)
Kupovinom dobivate 2.74 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


Karite maslac ili latinski: Butyrospermum parkii, odnosno engleski: Shea butter.

 

Karite drvo (Butyrospermum parkii) ima zelene plodove – 4 cm dugačke orašaste plodove od kojih se dobiva biljna mast. U Africi se ta mast već više od stoljeća upotrebljava za njegu dojenčadi i kože.

Karite maslac je jedinstven, hranjiv i višenamjenski proizvod za njegu kože koji je na sobnoj temperaturi u krutom stanju, a pri laganom se dodiru s kožom mijenja u nježno ulje. Karite maslac kojeg možete pronaći u našem prodajnom katalogu je nerafinirani maslac svijetložute boje, što znači da zadržava i karakterističan miris po kariteu. 

Karite, kako ga nazivamo i u kozmetičkim trgovinama, spada među najomiljenije kozmetičke sastojke. Možemo ga nanijeti samostalno, bez ikakvih dodataka, ili ga dodamo kao sastojak za pripremu sapuna, maslaca za kožu, kreme.

Može se nanositi samostalno, bez ikakvih dodataka, a može se i upotrijebiti kao sastojak za pripremu sapuna, maslaca za tijelo, krema i drugih kozmetičkih preparata.

Karite maslac možete upotrijebiti za masažu tijela, njegu kože, njegu kose, njegu dječje kože...

 

Karite maslac je jedan od rijetkih maslaca koji, osim regeneracije, nudi koži prirodnu zaštitu. 

 

Prednosti FutuNaturinog karite maslaca: 

  • Nerafiniran je i 100% prirodan. 
  • Ne sadrži dodatke - isključivo čisti karite maslac.
  • Proizveden u skladu s lokalnom tradicijom pomoću u potpunosti prirodnih procesa. 
  • Dolazi iz Afrike, u ograničenim serijama, kako bi se osigurale svježina i najbolja kvaliteta. 
  • Premium je kvalitete i upotrebljiv u razne svrhe.

 

Zašto je karite maslac tako blagotvoran za kožu:

  • odlično hidratizira kožu lica i tijela,
  • blagotvoran za vezivno tkivo kože,
  • ne ostavlja masne tragove na koži - koža brzo apsorbira kvalitetni karite maslac, 
  • sprječava prerani nastanak bora,
  • primjeren i za njegu kože sklone aknama,
  • omekšava i njeguje suhu i hrapavu kožu,
  • omekšava tvrdu kožu,
  • štiti od nadraživanja, odnosno ublažava nadraživanje nastalo zbog mokrih pelena te se može koristiti već pri prvim danima života novorođenčadi,
  • sprječava nastanak strija (zbog trudnoće ili brzog povećanja težine),
  • prije svega osigurava da vaša koža uvijek izgleda svježe i sjajno.

 

Sastojci / Ingredients (INCI): BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER. 

Podrijetlo: Gana

Neto količina: 200 g

 

Osobe alergične na lateks moraju s proizvodom postupati pažljivo jer orašasati plodovi sadrže prirodnu tvar sličnu lateksu koju nazivamo „gutaperka“.

Čuvajte na hladnom i tamnom mjestu, u dobro zatvorenoj ambalaži. S obzirom na udio prirodnih voskova, na površini maslaca može se pojaviti prirodno obezbojenje, što ne utječe na kvalitetu proizvoda.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice