SRCE, KRV, KRVNE ŽILE
Lipokolesterol
15 dnevnih doza
|
3 tablete na dan
 • dodatak prehrani
 • monakolin K
 • fitosteroli iz bora
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.09.2024.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,43 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 15% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
 • O proizvodu

  Lipokolesterol® - odlična kombinacija fermentirane crvene riže i fitosterola.

   

  Kolesterol je prirodno prisutan u svim stanicama našeg tijela jer je sastavni dio staničnih membrana. Riječ je o lipoproteinu netopivom u vodi koji je važan za normalno funkcioniranje našeg organizma.

  Lipokolesterol® su kapsule s fermentiranom crvenom rižom fitosterolima iz bora biljnim sterolima koji doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

   

  Biljni steroli doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

   

  Fermentirana crvena riža ili crvena kvasna riža dobiva se pomoću plijesni Monascus purpureus, koja joj daje karakterističnu crvenu boju. Najvažnija aktivna tvar koju crvena riža sadrži je monakolin K.

   

  Dnevna doza sadrži 800 mg fitosterola iz bora.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 3 tablete s puno vode.

  Preporučeno je proizvod uzimati 1-2 mjeseca. Tablete imaju zarez na polovici, stoga ih možete prepoloviti i tako lakše uzimati.

 • Sastojci
    3 tablete
  (preporučena dnevna doza)
  Fitosteroli  800 mg
  Fermentirana crvena riža  168 mg
      - od čega monakolin K 2,7 mg

   

  Sastojci (na 3 tablete): magnezijev karbonat (sredstvo protiv zgrudnjavanja), dikalcijev fosfat (sredstvo protiv zgrudnjavanja), talk (sredstvo protiv zgrudnjavanja), magnezijev stearat (sredstvo protiv zgrudnjavanja), Lipophytol® mikrokapsule: ekstrakt fitosterola iz bora (Pinus pinaster) 919 mg, fermentirana crvena riža (Monascus purpureus) (podrijetlo izvan EU-a) 168 mg. Udio fitosterola u formuli je 29,2 %.

  Sadržaj: 45 tableta

  Neto količina: 40 g

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za trudnice, dojilje i osobe mlađe od 18 godina. Nije preporučljivo za pacijente s bolestima jetre i bubrega te osobe s preosjetljivošću na statine i povišenim vrijednostima transaminaza. Osobama koje se liječe zbog povišene razine kolesterola u krvi prije uzimanja preporučuje se da se posavjetuju s liječnikom.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice