Chat with us, powered by LiveChat
origanovo ulje
-10%

Oregamol Forte, 30 ml - ulje divljeg origana

  • potpora probavi i želucu
  • dišni i imunološki sustav
  • sadrži kalvakrole

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.09.2021 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
Posebna cijena:179.00 KN
Stara cijena:199.00 KN
Ušteda:20.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 169.00 KN / komad (-15.08%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 159.00 KN / komad (-20.10%)
Kupovinom dobivate 5.37 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

OREGAMOL forte - ekstra snažno ulje origana.

 

Oregamol forte je ulje divljeg origana, napravljenog od 100 % ekstrakta listova origana s udjelom od 78.20 % prirodnog karvakrola. Origanovo je ulje jedan od najsnažnijih prirodnih ekstrakta iz prirode. Njegova je upotreba poznata već tisućama godina, a dobro je poznata i štovana bila već u drevnom Egiptu.

Origanovo ulje ili ulje divljeg origana dodatak je prehrani koji se dobiva iz 100 % prirodno čistog divljeg origana. Biljka pripada obitelji ustnjača – Labiatae, koje uspijevaju na nadmorskoj visini od 1500 m i više. Nije riječ o sličnom začinu koji se koristi u svakodnevnoj prehrani. Zbog visokog se udjela Karvakrola miješa s 100 % hladno prešanim maslinovim uljem.

Ulje origana marke FutuNatura jedno je od rijetkih koje ima izmjerenu količinu karvakrola i osigurava jedinstvenu kvalitetu proizvoda.

 

Ulje origana na prirodan način podupire:

  • izlučivanje sline, želučanih sokova i žući,
  • probavu,
  • dišni sustav (može se koristiti za inhalaciju),
  • imunološki sustav.

 

Ulje origana možemo u mješavini s maslinovim uljem nanositi na kožu. Nekoliko kapi možemo dodati i u šampon. Upotrijebiti se može i za dezinfekciju različitih površina u domaćinstvu.

 

Sastojci: maslinovo ulje – ekstra djevičansko, ulje origana (Origanum vulgare), standardizirani udio karvakrola.

U boci se nalazi 20 % ulja divljeg origana. To predstavlja 24.24 mg na 5 kapi i 48.50 mg Karvakrola na 10 kapi proizvoda.

 

Preporučena dnevna doza: 5 kapi, 1-2 puta dnevno. Upotrijebite prorijeđeno s 5 ml ulja ili soka.

Sadržaj: 30 ml

RAW standardizirani udio OSNOVNOG karvakrola – 78.2 %.

 

Neto količina: 200 ml

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

Konzumacija se ne preporuča trudnicama, dojiljama i djeci, kao ni osobama koje imaju bolesti probavnog trakta ili su osjetljive na bilo koji sastojak u pripravku. Ulje divljeg origana ne koristite na genitalijama i oko anusa. Oralna konzumacija može izazvati kratkotrajne povećane otkucaje srca, slično kao pri konzumaciji začinjene hrane. U slučaju da ulje dođe u kontakt s očima, oči odmah isperite sa što većom količinom vode.

Čuvanje: Čuvajte čvrsto zatvoreno na sobnoj temperaturi u suhom prostoru, izvan dohvata malene djece. Zaštititi od vlage i neposredne sunčeve svjetlosti. Zbog prirodnih se sastojaka boja, aroma i okus svake serije mogu razlikovati, što pak ne utječe na kvalitetu proizvoda.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice