Advance Nutraceutics

Modin - stres

Sadržaj: 60 kapsula
37,99 €
0,63 €/dan
Šifra proizvoda: NU3
-+

Ili naručite putem telefona: +385 1 2031 300

 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 07.02.2025.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,91 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Cijena dostave
GLS ili DPD

Količinski popust

Kupi 2 i uštedi
36,99 € / kom
73,98 €
75,98 €
Kupi 3 i uštedi
35,99 € / kom
107,97 €
113,97 €

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Dodatak prehrani Modin sadrži tri prirodna sastojka:

   

  •  Hipericin i hiperforin (flavonoidi)

  Ekstrakt kantariona sadrži više aktivnih sastojaka, a među najpoznatije uvrštavamo  hipericin i hiperforin. To su najučinkovitiji poznati prirodni sastojci koji pozitivno utječu na loše raspoloženje. Ekstrakt kantariona je temelj za izradu jednog od najprodavanijih dodataka prehrani u SAD-u (9. mjesto), dok u Njemačkoj osnovu iz kantariona koriste i za registrirane lijekove koji temelje na hipericinu i hiperforinu.

  • L - triptofan

  L-triptofan je važna aminokiselina koju naše tijelo ne proizvodi samo, već je moramo unijeti putem hrane. Namirnice bogate L-triptofanom su neke vrste sireva, lisnato povrće i integralni kruh. Pretvorba L-triptofana u tijelu stvara serotonin.

  • DL-fenilalanin

  DL-fenilalanin je  pozitivna esencijalna aminokiselina. To je tvar koja predstavlja temelj brojnih živčanih prenositelja (impulsa u živčanom sustavu) važnih za pravilan rad živčanog sustava. Izvor fenilalanina u prehrani pronalazimo u mlijeku ili kvascu.

   

  Mozak proizvodi  prirodne kemijske sastojke, zvane živčani prenositelji (posrednici), koji prenose informacije od jedne živčane stanice do druge. Serotonin je poznat kao neurotransmiter “dobre volje” jer ima važnu ulogu kod regulacije raspoloženja. Niska razina serotonina može uzrokovati osjećaj žalosti i tjeskobu. Dva druga važna živčana prenositelja dopamin i noradrenalin također utječu na raspoloženje. Kada mozak ne proizvodi dovoljno dopamina i noradrenalina, nalazite se u stanju umora i nemotiviranosti.

   

  Modinu su također dodani:

  NIACIN (vitamin B3) je važan za normalnu mentalnu aktivnost. Pridonosi normalnom radu živčanog sustava i smanjenju umora te iscrpljenosti.

  Pantotenska kiselina (vitamin B5) je od ključnog značaja kod oblikovanja važnih tvari za tijelo i mozak, kao što su aminokiseline i hormoni. Pridonosi normalnom stvaranju određenih neurotransmitera, podupire smanjenje umora i iscrpljenosti te normalnu psihičku aktivnost.

  Piridoksin (vitamin B6) je važan faktor brojnih enzima koji sudjeluju u metabolizmu aminokiselina i ugljikohidrata. Posebice je važan kod proizvodnje nekih neurotransmitera. Piridoksin podupire rad živčanog sustava, pridonosi normalnom metabolizmu energije i normalnom radu imunološkog sustava.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 1 kapsula dnevno, po mogućnosti prije ili tijekom obroka. Popijte s dovoljno tekućine. Modin možete koristiti dulje vremensko razdoblje. Nakon 4 mjeseca upotrebe preporučamo 4-tjedni odmor.

 • Sastojci

  Aktivni sastojci (na 1 kapsulu):

  Kantarion (hipericin 0,3 %) 300 mg

  50 mg L-triptofan

  DLPA (DL-fenilalanin) 50 mg

  Vitamin B3 16 mg (100 % RDA *)

  Vitamin B5 6 mg (100 % RDA *)

  Vitamin B6 2 mg (143 % RDA *)

  * RDA = Preporučeni dnevni unos

  Sastojci kapsule: želatina. Bez glutena i laktoze. 

  Sadržaj: 60 kapsula

  Neto količina: 31,6 g

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene se dnevne količine odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.  Nije namijenjen za djecu, trudnice i dojilje. Kod osjetljivijih pojedinaca može uzrokovati povećanu osjetljivost kože na sunčevu svjetlost, zbog čega ne preporučamo intenzivnu izloženost suncu. Može utjecati na učinkovitost nekih lijekova. Ako uzimate i druge lijekove, prije uzimanja Modina posavjetujte se s liječnikom ili farmaceutom. Čuvajte na sobnoj temperaturi izvan dohvata male djece.

Probiotici - gumenjaci s mikrobiološkim kulturama.
Modin - stres
37,99 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stranice | Upotreba kolačića