Advance Nutraceutics

Menoxin – menopauza

Sadržaj: 60 kapsula
31,99 €
1,07 €/dan
Šifra proizvoda: NU6
-+

Ili naručite putem telefona: +385 1 2031 300

 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 27.09.2025.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,77 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Cijena dostave
GLS ili DPD

Količinski popust

Kupi 2 i uštedi
30,99 € / kom
61,98 €
63,98 €
Kupi 3 i uštedi
29,99 € / kom
89,97 €
95,97 €

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Menoxin – biljni ekstrakti s vitaminima za žene u menopauzi.


  Menoxin – menopauza dodatak prehrani sadrži 5 visokokoncentriranih prirodnih biljnih ekstrakata i dva važna vitamina iz B skupine.

   

  Crvena djetelina, kadulja i pravi lan blagotvorno djeluju na tijelo u razdoblju menopauze.

   

  Crvena djetelina (Trifolium pratense) europska je biljka koja se kod nas često koristi kao krmno bilje. Sadrži visoku koncentraciju izoflavona koji su poznati i kao fitoestrogeni (biljni estrogeni). Zbog udjela izoflavona, koji su prirodne tvari, pozitivno utječe na žene u razdoblju menopauze i klimakterija.

  Soja (Glycine max) odnosno njezino zrnje dragocjeno je zbog iznimne hranjivosti. Soja ima visok udio bjelančevina zbog čega se koristi kao potpuna alternativa bjelančevinama životinjskog podrijetla. Ekstrakt soje sadrži i velike količine fitoestrogena – izoflavona. Za dodatak prehrani Menoxin – menopauza korišten je ekstrakt soje koja nije genetski modificirana.

  Pravi lan (Linum usitatissimum) koristi se kao namirnica u prehrani (sjemenke i ulje) te kao sirovina za izradu platna. U kulinarstvu, danas je sve popularnije laneno ulje. Ekstrakt lana sadrži visoku koncentraciju lignana, koji isto tako spadaju među fitoestrogene.

  Kadulja (Salvia officinalis) ili žalfija mediteranska je biljka poznata već tisućljećima. Koristila se još u starom Egiptu. Blagotvorno djeluje na žene u razdoblju menopauze. Ovaj dodatak prehrani, Menoxin, sadrži koncentrirani ekstrakt kadulje.

  Matičnu mliječ proizvode mlade pčele radilice. Njome se hrane pčele matice koje na dan izlegnu do nevjerojatnih 2000 jajašca. Matična se mliječ često upotrebljava u kozmetici, kao i za dodatke prehrani.

  Piridoksin, poznat i kao vitamin B6, ima ulogu u regulaciji hormonske aktivnosti te podupire normalnu psihološku funkciju.

  Pantotenska kiselina (vitamin B5) doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera. Pored toga, doprinosi normalnim mentalnim sposobnostima.


  I vitamin B6, kao i vitamin B5, doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 1-2 puta dnevno po 1 kapsula. Pijte dovoljno tekućine.

 • Sastojci
  Aktivni sastojci u 1 kapsuli
  ekstrakt crvene djeteline 150 mg
  ekstrakt soje 100 mg
  ekstrakt pravog lana 100 mg
  ekstrakt kadulje 30 mg
  matična mliječ 25 mg
  vitamin B6 (piridoksin) 1 mg (71% PU*)  
  pantotenska kiselina  3 mg (50% PU*)

  *PU = preporučeni dnevni unos.

   

   

  Sastojci: ekstrakt crvene djeteline (Trifolium pratense, izoflavoni 8%), ekstrakt soje (Glycine max, izoflavoni 40%), pravi lan (Linum usitatissimum, lignani 20%), želatina, ekstrakt kadulje (Salvia officinalis), matična mliječ, inulin, vitamin B5 (kalcijev D-pantotenat), magnezijev stearat (sredstvo protiv sljepljivanja), vitamin B6 (piridoksin HCl).

  Sadržaj: 60 kapsula.

  Neto količina: 30,5 g.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece. Nije primjereno za muškarce i djecu. Ne upotrebljavajte ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak. O primjerenosti uporabe posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Čuvati na suhom i tamnom, na temperaturi do 25°C.

Probiotici - gumenjaci s mikrobiološkim kulturama.
Menoxin – menopauza
31,99 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stranice | Upotreba kolačića