je prazna!
Začini su srce ayurvedske kuhinje. Jelima daju ugodan okus i ujedno osiguravaju da se dobro osjećamo nakon obroka. Ako ih redovito koristimo, možemo postići uravnoteženje svih šest okusa i ravnotežu doša.
Piskavica ili grčko sijeno (latinski Trigonella foenum-graecum) koristi se još od razdoblja antike. Danas se najčešće upotrebljava kao začin. Jedan je od sastojaka klasičnih curry mješavina.
Grčko sijeno često se upotrebljava u kombinaciji s asafoetidom. Blago je gorkog okusa i žućkaste boje. Kao začinski prah dodajemo ga prvenstveno u curry mješavina i tradicionalna dal jela.
Sastojci: grčko sijeno*
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 40 g
Upozorenje: Čuvajte na suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti. U razdoblju trudnoće piskavicu (grčko sijeno) potrebno je upotrebljavati oprezno.