je prazna!
Začini su srce ayurvedske kuhinje. Jelima daju ugodan okus i ujedno osiguravaju da se dobro osjećamo nakon jela. Korištenjem ayurvedskih začina u vlastitoj prehrani možemo postići uravnoteženje svih šest okusa i ravnotežu doša.
Unutar ovojnice zelenog kardamoma skrivaju se male i aromatične crne sjemenke. Svježe mljeveni kardamom upotrebljava se za slastice, napitke, mlijeko, rižu i jela s curryjem.
Kardamom su poznavali stari Grci i Rimljani. Jedan je od najstarijih i najdragocjenijih začina na svijetu, uz šafran i vaniliju. Potječe s juga Indije, a danas se najviše uzgaja na Šri Lanci, u Gvatemali i Brazilu.
Sastojci: kardamom*, mljeveni
Podrijetlo: Indija
Neto količina: 22 g
Upozorenje: Čuvajte na suhom, zaštićeno od svjetlosti.