Chat with us, powered by LiveChat
Bušin sok

Bušin - sok, 500 ml

  • bez konzervansa
  • dodatak prehrani
  • za 10 dana redovitog konzumiranja

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  28.02.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
74.00 KN
Kupovinom dobivate 1.78 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


TA - Antiage Banner

Sok od bušina za imunološki sustav.

 

Biljka bušin ili cistus (Cistus Incanus) je karakterističan predstavnik mediteranske vegetacije. Još je početkom naše ere bio dobro poznat i omiljen, čak i izvan granica Mediterana. Nekada su od njegovih ružičastih cvjetova kuhali čaj. Neko je vrijeme doduše bio zaboravljen, no ponovnom je pojavom i upotrebom kod ljudi 1999. godine dobio prestižan naziv europske biljke godine.

 

Sok je dobiven od nadzemnog zelenog dijela biljke. Samo je pasteriziran, zato ga je nakon otvaranja potrebno čuvati u hladnjaku. Budući da je 100%-tan i potpuno prirodan te jer ne sadrži dodane šećere - vrlo je intenzivnog okusa, što možete ublažiti tako da pomiješate s drugim sokom ili razrijedite s vodom.

 

Dnevna doza (50 ml) sadrži čak 120 mg Vitamina C

Soku je dodan vitamin C, zbog uloge u normalnoj funkciji imunološkog sustava. Pored toga, u organizmu djeluje kao antioksidans jer ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

 

  u 50 ml 
(preporučena dnevna doza) 
% PDU* u 50 ml
sok od bušina 50 ml  
Vitamin C 120 mg 150%

*PDU = preporučeni dnevni unos.

 

Preporučena dnevna doza: 50 ml. 2 x dnevno po 25 ml. Zbog intenzivnog okusa možete razrijediti s vodom ili sokom u omjeru 1:1 ili više. Nakon konzumacije popijte dodatnu čašu tekućine

Sastojci: sok od bušina (biljka) (Cistus Incanus L.), askorbinska kiselina (izvor Vitamina C), limunska kiselina (regulator kiselosti).   

Neto količina: 500 ml. 

 

Upozorenje: Prije uporabe dobro protresite. Talozi su prirodnog izvora. Zbog prirodnih sastojaka, boja, miris i okus pojedinih serija mogu se razlikovati. To ne utječe na kvalitetu i učinkovitost proizvoda.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života. Čuvati od dohvata male djece! Trudnice, dojilje i djeca moraju se posavjetovati s liječnikom prije uporabe proizvoda.

Čuvati dobro zatvoreno, na suhom mjestu, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti i na sobnoj temperaturi do 25°C. Nakon otvaranja čuvajte u hladnjaku i upotrijebite u roku od 12 dana.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice