je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Bananin kruh je mekano, slatko pecivo koje je omiljeno širom svijeta zbog svoje jednostavne pripreme i punog okusa banana. Predstavlja odličan način za korištenje previše zrelih banana, istovremeno predstavljajući ukusnu slasticu koja će zadovoljiti svakog sladokusca.
S mješavinom za bananin kruh robne marke Bett'r, priprema je brza, jednostavna i uvijek uspješna – bez kompliciranih recepata i brojnih sastojaka, rezultat će biti mekano i sočno pecivo za svaku priliku.
Mješavina za bananin kruh je idealni izbor za sve koji žele brzu pripremu ove ukusne slastice, jer je jednostavno pomiješate s zgnječenim bananama, uljem ili otopljenim maslacem te dodate malo mlijeka ili biljnog napitka po izboru i ispečete.
Po želji možete dodati u tijesto još kriške zrelih banana za intenzivniji bananin okus, kriške tamne čokolade za slatki kontrast ili orašaste plodove koji kruhu dodaju hrskavost i bogatu teksturu. Za posebnu verziju možete dodati i suhog voća, poput brusnica i grožđica, ili nježnu aromu začina, poput cimeta ili muškatnog oraščića, koji će dodati ugodnu mirisnu notu.
Mješavina je veganska, bez glutena i ne sadrži rafinirani šećer i umjetne dodatke, zaslađena je organskim kokosovim šećerom koji kruhu daje ugodnu karamelnu notu.
Sastojci koje trebate:
Priprema:
1.) Zagrijte pećnicu na 165 °C (s ventilacijom) ili 180–185 °C (bez ventilacije).
2.) Pripremite dublji kalup (10 × 20 cm ili najviše 12 x 24 cm) i namastite ga ili obložite papirom za pečenje.
3.) U zdjeli dobro izgnječite banane, dodajte mlijeko, biljni napitak ili vodu te ulje ili otopljeni maslac (po želji i 1 jaje). Miješajte dok ne dobijete glatku i jednaku smjesu.
4.) U smjesu dobro umiješajte suhu mješavinu za bananin kruh, da se sastojci potpuno sjedine.
5.) Pripremljenu masu ulijte u kalup i pecite oko 50–60 minuta.
6.) Prije posluživanja, pričekajte 10 minuta da se kruh ohladi.
| Prehrambena vrijednost | na 100 g |
|---|---|
| Energetska vrijednost | 1577 kJ / 373 kcal |
| Masti | 3,7 g |
| - od toga zasićene masne kiseline | 0,6 g |
| Ugljikohidrati | 75 g |
| - od toga šećeri | 46 g |
| Prehrambena vlakna | 6,1 g |
| Bjelančevine | 7 g |
| Sol | 0,93 g |
Sastojci: kokosov šećer*, bezglutensko zobeno brašno*, tapioka škrob*, laneno brašno*, prašak za pecivo* (kukuruzni škrob*, regulator kiselosti: vinska kiselina, sredstvo za dizanje tijesta: natrijev hidrogen karbonat), cejlonski cimet u prahu*, sredstvo za dizanje tijesta: soda bikarbona, sol, burbonska vanilija u prahu*.
*Iz kontrolirane organske proizvodnje. BG-BIO-22. Poljoprivreda EU / izvan EU.
Može sadržavati tragove orašastih plodova, kikirikija i sezama.
Neto količina: 300 g
Upozorenje: Čuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu.
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.