WUNDmed

Detoksikacijski flasteri za stopala

Sadržaj: 10 komada
AKCIJA TJEDNA
9,99 €
75,27 kn
Šifra proizvoda: WUN50
-+

Ili pozovite i naručite na: +385 1 2031 300

AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 17% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 30.06.2025.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,24 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Dostava
GLS ili DPD

Količinski popust

Kupi 2 i uštedi
9,49 € (71,50 kn) / komad
18,98 €
19,98 €
Kupi 3 i uštedi
8,99 € (67,74 kn) / komad
26,97 €
29,97 €

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Detoksikacijski flasteri za stopala – djeluju tijekom noći.

   

  Naša stopala su itekako opterećena jer se u njima nakuplja puno toksina iz tijela. U refleksnoj masaži stopala svaki dio tijela odnosno svaki organ povezan je s određenim predjelom stopala.

  Detoksikacijski flasteri za stopala potpuno su prirodni terapeutski flasteri od prirodnih ekstrakata i bambusovog octa te ne sadrže kemijske dodatke. Imaju izvanrednu moć apsorpcije toksina. Bambusov ocat u flasterima sadrži prirodne ekstrakte koji mogu revitalizirati organizam.

   

  Iako su namijenjeni stopalima, po potrebi se mogu upotrebljavati i na drugim dijelovima tijela – na nogama, koljenima, kukovima, ramenima, laktovima, rukama i vratu.

   

  Flasteri se koriste kroz noć – tijekom faze odmora prirodni sastojci djeluju dulje vrijeme te na zahvaćenim područjima osjećamo stimulativni učinak.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Operite i osušite stopala. Odstranite zaštitnu foliju s flastera i na isti položite vrećicu. Prije spavanja zalijepite flaster na stopalo, tako da je vrećica s prirodnim aktivnim sastojcima u dodiru sa stopalom. Ujutro odstranite. Flasteri se mogu koristiti i na drugih dijelovima tijela.

 • Sastojci

  Sastojci: Bambusov ocat, drvni ocat, turmalin, kukuruzni škrob, hitin, biljna vlakna.

  Sadržaj: 10 komada

 • Upozorenja

  Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti na nadraženoj ili ozlijeđenoj koži, kao ni na predjelima s ekcemom. Nakon otvaranja prozirne vrećice flaster odmah upotrijebite. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte koristiti za druge namjene. Nije medicinski proizvod i ne nadomješćuje medicinsko liječenje. Suzdržavamo se od svakog povezivanja s tvrdnjama o liječenju ili garanciji učinka. U slučaju bolesti posavjetujte se s liječnikom ili medicinskim osobljem. U slučaju alergije na flastere savjetujemo da ne upotrebljavate proizvod. Nakon uporabe flasteri se mogu odložiti među kućni otpad. Namijenjeno za jednokratnu uporabu. Čuvati na suhom i na temperaturi između 5 i 25ºC.

Detoksikacijski flasteri za stopala
Detoksikacijski flasteri za stopala
9,99 €
75,27 kn
-+
Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice