je prazna!
Internetska stranica upotrebljava kolačiće uz pomoć kojih poboljšavamo korisničko iskustvo i osiguravamo vam sadržaj. Neki su nužni za pravilno funkcioniranje stranice, dok su drugi izborni. Više informacija
Kakaovac (Theobroma Cacao) je zimzeleno tropsko drvo. Popularan je prvenstveno zbog svojih zrna koja se tisućama godina koriste za proizvodnju kakaa i kakao maslaca.
BIO Kakao u prahu robne marke FutuNatura dobiva se od prženih i oljuštenih zrna kakaa koja su mljevena u prah. Kakao nije sladak jer je bez dodanih šećera, stoga je njegov čokoladni okus još intenzivniji.
Upotreba kakaa u prahu je različita. Među najmlađima je vrlo popularan kao topli napitak, pripremljen zajedno s mlijekom, a odlično pristaje i uz shake ili smoothie. Možete ga upotrijebiti i:
Preporučena uporaba: Za pečenje kolača, keksa, biskvita i drugih slastica, za pripremu samostalnog napitka, kao dodatak smoothieju, kao posip za razna jela i deserte.
Prosječna hranjiva vrijednost | na 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 1449 kJ / 346 kcal |
Masti | 11,0 g |
- od kojih zasićene masti | 6,5 g |
Ugljikohidrati | 14,1 g |
- od kojih šećeri | 0 g |
Prehrambena vlakna | 46,0 g |
Bjelančevine | 24,9 g |
Sol | 0,3 g |
Vrijednosti mogu varirati zbog sastojaka prirodnog podrijetla.
Sastojci: 100 % zrna kakaovca (Theobroma Cacao) u prahu, iz certificiranog ekološkog uzgoja. SI-EKO-002. Poljoprivreda izvan EU.
Podrijetlo: Zapadna Afrika
Neto količina: 250 g
Upozorenje: Proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi (15°-20 °C), u dobro prozračenoj prostoriji i zaštićeno od jakih vanjskih mirisa.
"Često radim griz na mlijeku te je u kombinaciji s ovim kakaom još bolji."
"Ovaj kakao mi je top jer je bez dodanog šećera."
"Kakao u prahu koristim kada pečem kekse i kolače, a odličan je i kao posip za rižu na mlijeku."
"Kakao u prahu volim stavljati u svoja jela."
"Ovaj kakao nema dodani šećer, stoga je njegov čokoladni okus još intenzivniji."
"Djeca i ja volimo stavljati kakao u prahu u naša jela."
Ponedjeljak - četvrtak: 8.00 - 16.00
Petak: 8.00 - 14.00
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.
Mogućnost kartičnog plaćanja. Osigurana zaštita osobnih podataka preko SSL kodiranja.