Burn4all Extreme – učinkovita kombinacija prirodnih ekstrakata – kontrolirajte svoje kilograme.
Burn4all Extreme sadrži 5 pažljivo odabranih prirodnih biljnih ekstrakata, i to: gorku naranču, zeleni čaj, zelenu kavu, kambodžansku garciniju i kakao.
Gorka naranča (Citrus aurantium) razlikuje se od obične naranče i po karakteristika i po okusu. Iako je vrlo ukusna rijetko ćete je pronaći u trgovinama u svježem obliku jer se većina proizvodnje upotrijebi u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Za Burn4all Extreme korišten je ekstrakt kore gorke naranče koji sadrži čak 40% vitamina C i 0,25% sinefrina.
Zeleni čaj jedan je od tzv. pravih čajeva. Naziv označava nefermentirane listove kineskog čajevca (Camellia sinensis).
Zelena kava označava nepržena zelena zrna kave (Coffea arabica) koja se dobivaju iz zrelih, crvenih plodova kavovca, zimzelene biljke tj. grma koji je podrijetlom iz Etiopije. U Burn4all Extremeu nalazi se ekstrakt koji sadrži čak 50% klorogenične kiseline.
Kambodžanska garcinija ili Garcinia cambogia odlična je zbog visokog udjela hidroksicitrične kiseline (HCA) koju sadrži u udjelu od čak 60%. HCA je inhibitor ATP-citratne liaze, enzima koji sudjeluje u sintezi masnih kiselina.
Zbog svojih karakteristika Garcinia cambogia koristi se kao sredstvo za reguliranje tjelesne težine.
Kakaovac (Theobroma cacao) je grm podrijetlom iz Južne Amerike. Koriste se njegove sušene i fermentirane sjemenke – kakaova zrna. U Burn4all Extremeu iskorišten je ekstrakt te čudesne biljke, i to zbog dragocjenog teobromina koji sadrži.
Kakaova zrna zapravo su sušene fermentirane sjemenke grma odnosno drveća kakaovca. Zrna se dobivaju iz ploda kakaovca (Theobroma cacao), pri čemu se plod nakon fermentacije čisti, suši i guli, dok se jezgre odstranjuju i razdjeljuju na male komadiće.
Uz navedene sastojke kapsule sadrže L-tirozin i kofein.
L-tirozin (4-hidroksifenilalanin) aminokiselina je koju stanice našeg organizma trebaju za sintezu bjelančevina.
Kofein je organski kemijski spoj, alkaloid koji se prirodno nalazi u zrncima kave, listovima pravog čaja i kakaovim zrncima. Prisutan je i u mnogim drugim biljkama – takvih je otkriveno više od 60.