Farmaceutici Dottor Ciccarelli

Sredstvo za uklanjanje bradavica

Sadržaj: 75 ml
AKCIJA TJEDNA
24,99 €
188,29 kn
Šifra proizvoda: CI13
-+

Ili pozovite i naručite na: +385 1 2031 300

AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 17% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 31.08.2025.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,60 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Dostava
GLS ili DPD

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Sredstvo za uklanjanje bradavica - za bradavice na dlanovima ili stopalima.

   

  Bradavice, odnosno virusne bradavice su izrasline na koži koje nastaju zbog brojnih različitih uzroka. Najčešće se šire na dlanovima ili stopalima – plantarne bradavice, ali se mogu pojaviti i na drugim dijelovima tijela.

  Budući da su virusnog podrijetla, vrlo se brzo prenose i razmnožavaju, odnosno šire se i drugdje po tijelu. Stoga je iznimno važno odabrati odgovarajući način njihovog uklanjanja, inače se situacija može samo pogoršati.  

   

  Krioterapija - učinkovita metoda uklanjanja bradavica.

   

  Krioterapija je jedna od najpopularnijih metoda za uklanjanje bradavica. Učinkovito uklanja bradavice jer ih zamrzava (na temperaturi od -45 °C) u korijenu, zbog čega se postupno osuše i otpadaju, odnosno nestaju.

  Sredstvo za uklanjanje bradavica uklanja manje bradavice već nakon prve primjene, a za duboko ukorijenjene ili tvrdokorne bradavice obično su potrebni dodatni tretmani (2 ili 3).

   

  Kako možemo „izbjeći“ nastanak bradavica?

  • Vodimo brigu o pravilnoj higijeni – redovito pranje ruku.
  • Nosimo obuću i ne hodamo bosi u javnim kupalištima, saunama i sportskim objektima.
  • Nosimo samo vlastite tenisice, papuče i drugu obuću.
  • Temeljito operemo ruke nakon rukovanja s osobom s bradavicama.

   

   

  Timodore® je linija proizvoda za njegu udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu:

  1. Skinite zaštitni poklopac.
  2. Vrh spužve (nastavka) umetnite u otvor na vrhu, tako duboko da ostane vidljiva samo polovica nastavka.
  3. Nježno vratite poklopac bez pritiskanja, tako da su plastični plavi jezičci i dalje vidljivi.
  4. Okrenite limenku naopako i pritisnite kraj poklopca na ravnu površinu na 3-5 sekundi kako bi se nastavak natopio sadržajem.
  5. Držite limenku naopako još 10-15 sekundi.
  6. Držite proizvod i dalje licem prema dolje i ponovno skinite poklopac. Prije nego se približite bradavici, uvjerite se da iz nastavka ne curi tekućina. U slučaju kapanja pažljivo obrišite višak tekućine krpom i pazite da se ne pokapate po koži. 
  7. Vrh nastavka (spužve) koji je napunjen tekućinom i ne kaplje stavite na 40 sekundi na sredinu bradavice. Nemojte pritiskati.
  8. Bradavica će se sama oljuštiti, odnosno otpasti će nakon otprilike dva tjedna.

 • Sastojci

  Sastojci: butan, propan, izobutan, dimetileter.

  Sadržaj: limenka s ukapljenim plinom, 12 nastavaka (spužvica), pisane i slikovne upute za uporabu.

  Neto količina: 75 ml

 • Upozorenja

  Upozorenje: Posuda pod tlakom. Ako se zagrije, može puknuti. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama iznad 50 °C. Nemojte bušiti ili paliti čak ni nakon uporabe proizvoda. Nemojte prskati u plamen ili bilo koji drugi izvor zapaljenja. Čuvajte podalje od izvora zapaljenja. Nemojte pušiti za vrijeme uporabe proizvoda. U nedostatku odgovarajuće ventilacije mogu nastati eksplozivne mješavine plinova. Nakon uporabe dobro prozračite prostor. Bacite samo potpuno prazne limenke. Ne prskati u oči. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite vodom i fiziološkom otopinom. Nanesite samo na bradavice. Nemojte upotrebljavati u slučaju dijabetesa. Nije primjereno za djecu mlađu od 4 godine. Nemojte upotrebljavati proizvod na izraslinama koje nisu bradavice. Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica o izraslinama, obratite se svom liječniku. Nepravilna uporaba proizvoda može uzrokovati opekline ili oštećenje kože. U slučaju kapanja tekućeg plina na kožu koja okružuje bradavicu, odmah prekinite tretman, obrišite tekući plin čistom krpom i obratite se liječniku. Nemojte upotrebljavati dok ne namjestite nastavak. Pažljivo slijedite upute. Nemojte bacati ambalažu ili upute za uporabu dok se sprej potpuno ne potroši.

Krioterapija za bradavice
Sredstvo za uklanjanje bradavica
24,99 €
188,29 kn
-+
Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice