FLASTERI
Akupunkturni flaster, 17 komada
 • životna energija
 • u slučaju glavobolja
 • otklanja energetske blokade
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.11.2026.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 2,02 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Akupunkturni flasteri oslobađaju od energetskih blokada i harmoniziraju protok energije.

   

  Flasteri za akupunkturu u tri različite veličine namijenjeni su za uporabu kod kuće. Razvijeni su na temelju azijskih metoda liječenja, tj. tradicionalnog kineskog znanja.

  Životna energija odnosno kineski Qi kruži po tijelu kroz 12 energetskih kanala ili meridijana. Kao alternativa akupunkturnim iglama može se upotrijebiti akupunkturni flaster, koji se prilijepi uzduž meridijana.

  Stavljaju se na ona mjesta na kojima se u akupunkturi koriste iglice. Budući da flaster stimulira to mjesto, spada u akupunkturnu terapiju. Takva vrsta stimuliranja može se koristiti za ublažavanje većih problema, koji su dio akupunkturne terapije.

   

  Blagotvorno djeluju u slučaju bolova u zglobova, istegnuća mišića i glavobolja.


  Otklanjaju energetske blokade, uravnotežuju i harmoniziraju protok energije te doprinose umirujućem olakšanju.

  Proizvedeni su od tekstilne tkanine koja je ugodna za kožu, vodootporna i omogućuje disanje. Propuštaju i zrak i znoj.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Koristite na suhoj, nemasnoj koži. Flaster namjestite na bolni dio zgloba ili mišića. Učinak flastera najveći je u prvih 3-5 dana. Ako se koristi kao potpora prilikom sportskih aktivnosti, flaster je potrebno namjestiti 20-30 minuta prije početka treninga.

 • Sastojci

  Flaster je proizveden od koži ugodnih tkanina i akrilnog ljepila. Ne sadrži dodatne aktivne tvari.

  Sadržaj: 17 komada (2 komada 45 x 52 mm, jarke ružičaste boje; 6 komada 36 x 28 mm, svijetloružičaste boje; 9 komada 21 x 27 mm, plave boje).

 • Upozorenja

  Upozorenje: Poštujte priložene upute za uporabu. Za jednokratnu uporabu. Čuvati na suhom i na temperaturi između 5 i 25ºC.

  Ne namještajte na tjelesne otvore, otvorene rane niti na nadraženu i osjetljivu kožu. Ako se pojave negativne reakcije na koži odstranite flaster i potražite pomoć liječnika. U slučaju slabosti ili dugotrajnijih bolova potražite liječničku pomoć. Ne upotrebljavajte u slučaju alergije na flastere, raka, akutne upale kože, venske tromboze, tromboflebitisa, alergijskih reakcija i zatajenja srca.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice