IMUNITET I ENERGIJA
Bušin – ekstrakt
-6%
30-60 dnevnih doza
|
1-2 kapsule na dan
 • dodatak prehrani
 • Cistus incanus
 • grčki cvijet
Proizvod je NA ZALIHI
Najbolje upotrijebiti do:  31.03.2025.
Otprema danas!
-+

Ili naručite telefonski na +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,38 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
AKCIJA TJEDNA - Iskoristite 17% popusta na sve proizvode iz naše ponude.
Količinski popust
 • O proizvodu

  Bušin – popularan u Grčkoj još od 400. godine pr. n. e.!

   

  Bušin (Cistus incanus L.) je član porodice bušina koji se nalazi po čitavom Sredozemlju, gdje ima puno sunca. Može narasti i do 1 metra u visinu, a prepoznajemo ga po njegovim nježno ružičastim cvjetovima koji cvjetaju u proljetnim mjesecima.

  Iako je karakterističan za većinu južne Europe, potječe iz Grčke, gdje su ga upotrebljavali već oko 400. godine pr. n. e. Mit iz antičke Grčke kaže da su bogovi na Olimpu bušinu dodijelili zadatak da brine o ranjenim ratnicima, s čime se božice nisu složile. Naime, bile su mišljenja da bi tako lijep cvijet trebao brinuti o ljepoti žene, pa su odluku prepustili bušinu, koji se odlučio i za jedno i drugo.

  U staroj Grčkoj se od bušina proizvodila smola koja se izvozila i u Egipat i Sudan, a kasnije se proširilo ispijanje čaja od bušina koji su Grci nudili svojim gostima pri dočeku.

   

  2 kapsule sadrže 200 mg ekstrakta bušina u omjeru 4:1!

   

  Ova blagotvorna biljka je 1999. godine proglašena europskim cvijetom godine, čime je ponovno probudila pozornost i potvrdila svoju popularnost u Grčkoj. Iako je ispijanje čaja od bušina prevladavalo još u staroj Grčkoj, danas se može nabaviti i u obliku kapsula, što je mnogima lakši i priručniji način konzumacije ove europske biljke godine.

  Svaka kapsula robne marke FutuNatura sadrži 100 mg ekstrakta bušina u omjeru 4:1, što odgovara 400 mg svježe biljke

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 1–2 kapsule. Uzmite cijelu kapsulu 2x dnevno prije jela, s dovoljno tekućine.

 • Sastojci
    1 kapsula 2 kapsule
  Ekstrakt bušina 4:1 100 mg 200 mg

   

  Sastojci: celuloza (punilo), ekstrakt bušina (Cistus incanus L.) 4:1, želatina (ovojnica kapsule), silicijev dioksid (tvar protiv zgrudnjavanja), magnezijev stearat (tvar protiv zgrudnjavanja).

  Sadržaj: 60 kapsula

  Neto količina: 29,7 g

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne količine, odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za trudnice, dojilje i djecu. Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti, vlage i vrućine.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice