SPOLNOST I PLODNOST
Muira Puama STRONG
-9%
60 dnevnih doza
|
1 kapsula na dan
 • dodatak prehrani
 • 'drvo potencije'
 • spolnost
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  31.03.2025.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,48 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Količinski popust
 • O proizvodu

  Muira Puama STRONG - užitak u krevetu na prirodan način.

   

  Muira Puama STRONG je sveobuhvatna kombinacija biljnih ekstrakata Muire puame i damiane, mace u prahu te cinka.

   

  Muira puama je drvo koje uspijeva u vlažnim i gustim predjelima Amazonske prašume. Zbog svojstava koje posjeduje vrlo je popularna među tamošnjim domorodcima, koji je nazivaju i marapuama, muirapuama in miranta, što u prijevodu znači »drvo potencije«.

  Damiana (botanički Turnera diffusa var. aphrodisiaca) je nizak grm koji potječe iz suptropskih predjela Srednje i Južne Amerike. Zbog iznimnih svojstava cijenjena je još od razdoblja Maja.

  Maca (Lepidium meyenii) odnosno peruanski ginseng jednogodišnja je biljka koja uspijeva u Andama na visokoj nadmorskoj visini, gdje je izložena teškim vremenskim uvjetima zbog kojih je iznimno otporna. Upotrebljavali su je još ratnici Inka, a stanovnici Perua koriste je i danas tepajući joj nazivom »sveti gomolj Inka«.

  Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji. Osim toga, snažan je antioksidans jer doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

   

  4 jedinstvena aktivna sastojka s najboljim djelovanjem - i za muškarce i za žene!

   

  Spolni život dio je naše svakodnevice, zato spolni problemi kod parova mogu prouzročiti puno negativnosti i glasne prepirke. Kako biste to izbjegli - odaberite Muiru puamu STRONG robne marke FutuNatura.

   

  Za Muirom puamom posežu i žene srednjih godina, jer doprinosi hormonskoj ravnoteži u klimakteriju i olakšavanju simptoma menopauze, što pomaže održati dobre spolne odnose kod žena u razdobljima perimenopauze i postmenopauze.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 1 kapsula. Popijte s vodom.

 • Sastojci
    1 kapsula
  (preporučena dnevna doza)
  % PU* 
  (u 1 kapsuli)
  Muira puama - 3:1 ekstrakt 200 mg  
  Damiana - 3:1 ekstrakt 100 mg  
  Maca u prahu 100 mg  
  Cink 10 mg 100 %

  *PU - preporučeni dnevni unos u skladu s Uredbom (EU) br. 1169/2011.

   

  Sastojci: muira puama 34% - ekstrakt 3:1, damiana ekstrakt 3:1, maca u prahu, hidroksipropil metilceluloza (HPMC, ovojnica kapsule), mikrokristalična celuloza (punilo), silicijev dioksid (sredstvo protiv sljepljivanja), magnezijev stearat (sredstvo protiv sljepljivanja), cinkov oksid.

  Sadržaj: 60 kapsula

  Neto količina: 30 g

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života. Čuvati od dohvata male djece! Čuvati čvrsto zatvoreno, na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi do 25°C.

Mišljenja naših korisnika
Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice