Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
PH test
 • kontrola PH tijela
 • brzo i jednostavno
 • za 99 testiranja
Proizvod je NA ZALIHI
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 1.42 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  PH listići – za brzo i jednostavno pH testiranje.

   

  Zbog naše često neuravnotežene prehrane acidobazna ravnoteža našega tijela može biti narušena, a da toga nismo ni svjesni. PH testne trakice prikladne su za brzu i jednostavnu provjeru pH vrijednosti urina između pH 5,2 i 7,6.

   

  PH test preporučuje se upotrebljavati jer:

  • omogućuje jednostavan nadzor kiselinske vrijednosti (pH) u urinu,
  • omogućuje čak 99 mjerenja (sadrži 99 testnih trakica),
  • motivira redovito kontroliranje i održavanje zdrave pH vrijednosti urina.
 • Upotreba

  Upute za upotrebu: Skupite svjež urin iz srednjeg mlaza urina u čistoj i suhoj posudi. Odstranite testnu trakicu iz bloka tako da držite bijelu, neimpregniranu stranu, bez da dodirujete obojeno testno područje. Testnu trakicu na kratko (približno na 1 sekundu) potopite u uzorak urina, tako da obojeno testno područje bude navlaženo. Odstranite ili otresite prekomjernu tekućinu. U idućih minutu vremena (najbolje u 5-10 sekundi i na dnevnoj svjetlosti) usporedite boju vlažnog testnog područja s ljestvicom boja na unutarnjoj strani bloka i očitajte pH vrijednost ispod prikazane boje koja je najsličnija boji testnog područja.

  Možete koristiti i srednje vrijednosti. Očitavanje rezultata nakon više od 2 minute ne daje prave rezultate. Očitavanje rezultata nakon više od 2 minute ne daje prave rezultate. Preciznost testa je +/- 0,2 pH.

  Normalan urin obično je blago kiseo (pH 5,0 do pH 6,0).

 • Sastojci

  Sadržaj: 99 testnih listića od pamučnog papira s impregniranim testnim područjem. Udio reaktivnih sastojaka (indikator nitrazinsko žuto) na testnim trakicama je 7,5 pg.

  Na unutarnjoj strani bloka s testnim trakicama nalazi se ljestvica s bojama i vrijednostima kojima iste odgovaraju.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Svaka testna trakica može se upotrijebiti samo jednom (nije za ponovnu uporabu). Samo za vanjsku uporabu. U slučaju da korisnik ima poteškoće s raspoznavanjem boja, rezultat odnosno ljestvicu boja mora provjeriti treća osoba s normalnim vidom. Testne trakice nisu primjerene za uporabu kod djece mlađe od 12 godina. Blok s testnim trakicama čuvajte izvan dohvata djece mlađe od 12 godina. Testne trakice ne smiju se progutati odnosno konzumirati. Obojeno testno područje na testnoj trakici ne smije se dodirivati. U vrlo rijetkim slučajevima oštri rubovi papira tijekom odstranjivanja pojedinih trakica iz bloga mogu prouzrokovati posjekotine. Testne trakice nakon uporabe možete odložiti u WC školjku. Svi drugi dijelovi bloka mogu se odložiti među kućanski otpad. Bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ne smijete donositi niti jednu važnu zdravstvenu odluku, bez obzira na rezultate testa.

  Čuvajte na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi između 5°C i 30°C.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice