Razdvajač za ispravljanje nožnih prstiju
 • medicinski proizvod
 • mekani silikonski gel
 • za višekratnu upotrebu
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  28.02.2027.
Otprema danas!
-+

Ili naručite na +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,24 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
VIKEND AKCIJA - Iskoristite besplatnu poštarinu pri svakoj kupnji iznad 19 €.
 • O proizvodu

  Razdvajač za ispravljanje nožnih prstiju – palac i kažiprst od sada odvojeni!

   

  Silikonski razdvajač za ispravljanje nožnih prstiju postavlja se između nožnog palca i kažiprsta. Njegov je zadatak zaštititi palac i pomoći ispraviti njegovo poravnanje ako se preklapa ili dodiruje kažiprst. Drži prste razdvojene i na taj način sprječava trljanje, a istovremeno sprječava nastanak uraslih noktiju, štiti žuljeve koji nastaju zbog trljanja te ublažava bol.

  Izrađen je od mekog silikonskog gela koji je ugodan na dodir. Razdvajač možete zbog silikona nakon uporabe oprati pod toplom vodom i zatim ponovno upotrijebiti. Sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu.

   

  Od mekog silikonskog gela - ugodan i nježan za kožu.

   

  Timodore® je linija proizvoda za njeguudobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Preporuke za uporabu: Razdvajač postavite između nožnog palca i kažiprsta. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga s prsta na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik. Nakon upotrebe može se nježno ručno oprati toplom vodom i blagim sapunom. Ostavite da se osuši na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

 • Sastojci

  Sadržaj: 1 razdvajač za ispravljanje nožnih prstiju.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nemojte upotrebljavati kontinuirano duže od 3 mjeseca bez savjetovanja s liječnikom. Nemojte upotrebljavati na crvenoj ili ispucaloj koži te koži s posjekotinama. U slučaju šećerne bolesti potražite savjet liječnika. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Za vanjsku upotrebu.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice