Zaštitni prsten za prste
 • medicinski proizvod
 • anatomski oblik
 • od silikona
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  30.06.2026.
Otprema danas!
-+

Ili naručite na +385 1 2031 300

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,24 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
VIKEND AKCIJA - Iskoristite besplatnu poštarinu pri svakoj kupnji iznad 19 €.
 • O proizvodu

  Zaštitni prsten za prste – sprječava natiske i pritiske na žuljeve.

   

  Zaštitni prsten za prste svojim anatomskim oblikom štiti nožne prste i sprječava stvaranje natisaka uzrokovanih trljanjem o tkaninu u obući.

  Izrađen je od mekog silikonskog gela koji je ugodan na dodir, a ujedno sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Ako vam veličina ne odgovara, prsten možete izrezati po mjeri prsta koji želite zaštititi, a nakon upotrebe ga možete oprati pod toplom vodom zbog silikona i ponovno upotrijebiti.

   

  Zbog anatomskog oblika pristaje vašim prstima!

   

  Timodore® je linija proizvoda za njegu i udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu: Preporučuje se da prije uporabe operete stopala. Nakon toga stavite zaštitni prsten na prst koji želite zaštititi. Veličinu prstena možete prilagoditi tako što ćete ga odrezati. Ako ga upotrebljavate tijekom cijelog dana, skinite ga s prsta na najmanje 4 sata. Proizvod je prikladan za višekratnu upotrebu, a zbog svoje elastičnosti se nakon upotrebe vraća u prvobitni oblik. Nakon upotrebe može se nježno ručno oprati toplom vodom i blagim sapunom. Ostavite da se osuši na zraku. Kad se potpuno osuši, pospite ga puderom za tijelo.

 • Sastojci

  Sadržaj: 1 zaštitni prsten za prste.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Nemojte upotrebljavati kontinuirano duže od 3 mjeseca bez savjetovanja s liječnikom. Ne upotrebljavajte na sluznicama i upaljenoj ili ispucaloj koži. U slučaju šećerne bolesti potražite savjet liječnika. Čuvati od dohvata male djece! Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Pažljivo rukujte i namjestite proizvod kako se ne bi uništio zbog prevelikog mehaničkog opterećenja. Za vanjsku upotrebu.

Copyright © 2012 - 2023 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice