Chat with us, powered by LiveChat
MRŠAVLJENJE I PROBAVA
Probio Aktiv
-22%
15-30 dnevnih doza
|
1-2 kapsule na dan
 • potpora probavi
 • za crijevnu mikrofloru
 • uravnoteženost bakterija
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  15.03.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 1.66 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
Količinski popust
 • O proizvodu

  Dodatak prehrani: Probio Aktiv - simbiotički kompleks

   

  Probiotici su dodaci prehrani koji sadrže mikroorganizme koji imaju pozitivan učinak na ljudski organizam. Probiotici omogućuju odgovarajuću okolinu za rast bakterija koje se nalaze u crijevima. Sveukupno to nazivamo crijevnom mikroflorom. 

  Probiotičke bakterije su otpornije na želučane sokove od drugih bakterija iz okoline. Stoga prežive prolazak kroz probavni trakt i dospijevaju do debelog crijeva gdje se razmnožavaju i na taj način poboljšavaju crijevnu floru. Probio Aktiv u kapsulama jedinstvena je kombinacija simbiotičkih kultura i inulina. 

   

  > Probiotici su živi mikroorganizmi. Na prirodan su način prisutni u tankom i debelom crijevu. Među najpoznatije probiotike spadaju i bakterije koje tvore mliječnu kiselinu.

  > Prebiotike naše tijelo nije sposobno razgraditi i iskoristiti kao neposredan izvor hranjivih tvari, no pozitivno utječu na mikrofloru. Među najpoznatije prebiotike spada inulin > prirodna vlakna koja probioticima služe kao hranjive tvari kako bi se isti mogli pričvrstiti na stijenku crijeva, razmnožavati se i aktivno sudjelovati u metabolizmu.

   

  Ako konzumirate prebiotike i probiotike zajedno, možete postići bolji uzajamni učinak nego kad bi oboje konzumirali pojedinačno.

   

  Ovaj dodatak prehrani sadrži 3,48 milijardi bakterija na 2 kapsule.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 1-2 kapsule dnevno, ako je moguće tijekom obroka ili odmah nakon obroka. Popijte s dovoljno tekućine.

 • Sastojci
  Aktivni sastojci Sadržaj na 1 kapsulu Broj stanica
  Lactobacillus acidophilus 5,5 mg 1,1 milijarde stanica
  Bifidobacterium bifidum 4 mg 400 milijuna stanica
  Bifidobacterium longum 2,4 mg 240 milijuna stanica
  Inulin (frukto-oligosaharid) 340 mg -

   

  Sastojci: Lactobacillus acidophilus 120 mg (tj. 660 mil. stanica), želatina (ovojnica kapsule), Bifidobacterium bifidum 50 mg (tj. 275 mil. stanica), Bifidobacterium longum 30 mg (tj. 165 mil. stanica), inulin (frukto-oligosaharidni) 50 mg, magnezijev stearat (sredstvo protiv sljepljivanja).

  Sadržaj: 30 kapsula

  Neto količina: 13,1 g

  Proizvod je dodatak prehrani.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece.

  Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine. Čuvajte na tamnom mjestu na temperaturi od +5 do +20°C. Proizvod zaštitite od neposredne sunčeve svjetlosti.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice