Chat with us, powered by LiveChat
Probio Aktiv
-18%

Probio Aktiv 30 kapsula - probiotik

  • potpora probavi
  • za crijevnu mikrofloru
  • uravnoteženost bakterija

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  18.01.2021 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
Posebna cijena:89.00 KN
Stara cijena:109.00 KN
Ušteda:20.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 79.00 KN / komad (-27.52%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 69.00 KN / komad (-36.70%)
Kupovinom dobivate 2.67 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Dodatak prehrani: Probio Aktiv - simbiotički kompleks

 

Probiotici su dodaci prehrani koji sadrže mikroorganizme koji imaju pozitivan učinak na domaćina, u našem slučaju čovjeka. Probiotici omogućuju odgovarajuću okolinu za rast bakterija koje se nalaze u crijevima. Sveukupno to nazivamo crijevnom mikroflorom. 

Probiotičke bakterije su otpornije na želučane sokove od drugih bakterija iz okoline. Stoga prežive prolazak kroz probavni trakt i dospijevaju do debelog crijeva gdje se razmnožavaju i na taj način poboljšaju crijevnu floru. Probio Aktiv u kapsulama jedinstvena je kombinacija simbiotičkih kultura i inulina. 

 

> Probiotici su živi mikroorganizmi. Na prirodan su način prisutni u tankom i debelom crijevu. Među najpoznatije probiotike spadaju i bakterije koje tvore mliječnu kiselinu.

> Prebiotike naše tijelo nije sposobno razgraditi i iskoristiti kao neposredan izvor hranjivih tvari, no pozitivno utječu na nmikrofloru. Među najpoznatije prebiotike spada inulin > prirodna vlakna koja probioticima služe kao hranjive tvari kako bi se isti mogli pričvrstiti na stijenku crijeva, razmnožavati se i aktivno sudjelovati u metabolizmu.

 

Ukoliko konzumirate prebiotike i probiotike zajedno, možete postići bolji uzajamni učinak nego kad bi oboje konzumirali pojedinačno.

 

Sastojci: Lactobacillus acidophilus 120 mg (tj. 660 mil. stanica), želatina (ovoj kapsule), Bifidobacterium bifidum 50 mg (tj. 275 mil. stanica), Bifidobacterium longum 30 mg (tj. 165 mil. stanica), inulin (frukto-oligosaharidni) 50 mg, magnezijev stearat (Sredstvo protiv zgrudnjavanja) u 1 kapsuli.

Dodatak prehrani sastavljen je od 2,2 milijarde bakterija na 2 kapsule.


Preporučena dnevna doza: 1-3 kapsule dnevno

 

Sadržaj: 30 kapsula

Neto količina: 10.5 g

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte u tamnom prostoru na temperaturi od +5 do +20 °C. Proizvod čuvajte od izravnog sunčevog svjetla. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu prehranu.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice