Chat with us, powered by LiveChat
Prostalex
-15%

Prostalex - prostata, 60 kapsula

  • potpora prostati
  • potpora urinarnom traktu i mjehuru
  • sadrži afričku šljivu

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  23.10.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
Posebna cijena:169.00 KN
Stara cijena:199.00 KN
Ušteda:30.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 159.00 KN / komad (-20.10%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 149.00 KN / komad (-25.13%)
Kupovinom dobivate 4.06 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


PAKET199 - VA 22.1. in 23.1. Banner

Prostalex pruža prirodnu potporu:

  • prostati,
  • urinarnom traktu i
  • mjehuru.

 

Problemi s prostatom vrlo su čest zdravstveni problem ljudi. Nakon 50. godine približno jedna trećina muškaraca boluje od simptoma povećane prostate, a nakon 60. godine problemi s prostatom pogađaju gotovo polovicu muškaraca. Prirodni proizvodi (proizvodi biljnog izvora) sve su popularniji u rješavanju problema s prostatom te su u nekim europskim državama već postali prvi izbor, ispred sintetičkih i laboratorijski dobivenih proizvoda.

 

Vrhunske rezultate proizvoda Prostalex osiguravaju četiri prirodna sastojka:

 

 

  •  Saw Palmetto (Serenoa repens)

Saw Palmetto je mala palma koja raste na atlantskoj obali Sjeverne Amerike. Ekstrakt plodova palme već se stoljećima koristi za njegu prostate. Sadrži brojne aktivne sastojke, između ostalog i glavne masne kiseline i fitosterole. Palmetto pridonosi održavanju normalnog rada prostate, urinarnog trakta i reproduktivnog sustava.

  • Pygeum africanum

Pygeum africanum ili afrička šljiva je drvo koje raste u Srednjoj i Južnoj Americi. Njezinim blagotvornim učincima pridonosi ekstrakt kore spomenutog drveta.

  • Beta-sitosterol

Beta-sitosteroli su dragocjeni prirodni aktivni sastojci u Prostalexu. Beta-sitosteroli su glavni biljni steroli koje prije svega pronalazimo u orašastim plodovima.

  • Urtica Dioica

Urtica dioica (kopriva) nudi prirodnu potporu normalnom radu prostate te na taj način povećava učinak palme i afričke šljive.

 

Sastojci (na 1 kapsulu):

Saw Palmetto (Palma) 320 mg, Pygeum africanum (afrička šljiva) 50mg, Beta-sitosterol 20mg, Urtica Dioica (kopriva) 50 mg, želatina, ekstrakt soje, inulin, sredstvo protiv zgrušnjavanja: magnezijev stearat.

 

Upotreba i doziranje: Uzmite 1 kapsulu dnevno. Preporučljiva konzumacija je prije ili tijekom obroka s dovoljnom količinom vode.

 

Proizvod je napravljen u laboratoriju koji je certificiran za obavljanje analiza i kritične kontrolne točke proizvodnje (HACCP certifikat). Prirodni se 100 % sastojci koriste posvuda gdje je to u teoriji moguće. Aktivni sastojci u dodatku prehrani ne stvaraju ovisnost. Kvaliteta proizvoda je testirana više puta. Razvoj proizvoda je izgrađen na temelju najnovijih podataka, znanstvenih istraživanja i kliničkih studija.

 

Sadržaj: 60 kapsula.

 

Neto količina: 33,2 g.

Proizvod je dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene se dnevne količine odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne sadrži gluten. Nije namijenjen za djecu. Trudnice i dojilje moraju se prije upotrebe posavjetovati sa svojim liječnikom. Čuvajte na temperaturi 5-25 °C. Proizvod zaštitite od izravnog sunčevog svjetla.

 

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice