Proteini tj. bjelančevine su jedni od ključnih makronutrijenata koji su važni za sve, osobito za fizički aktivne osobe jer doprinose:
Sojini proteini su dodatak prehrani s visokim udjelom proteina na bazi izolata sojinih proteina Sojin izolat je čišći i bogatiji oblik proteina, jer sadrži manje ugljikohidrata i masti, a ujedno zadržava visoku koncentraciju čistih proteina.
Soja, koja spada u mahunarke, je popularan sastojak u veganskoj prehrani, gdje se koristi kao alternativa mesu jer sadrži puno proteina u odnosu na druge biljke.
Sojini proteini s okusom čokolade koji će oduševiti sve čokoholičare izvrsni su kao zamjena za obrok s niskim udjelom masti i ugljikohidrata nakon treninga. Možete ih pripremiti na razne načine, npr. kao:
Preporučena uporaba: 28 g (1 porcija = 2 mjerne žličice) dnevno. Za proteinski shake umiješajte u 300–350 ml vode, odnosno u 200 ml ako želite konzistenciju pudinga.
100 g | 28 g (1 porcija) |
|
---|---|---|
izolat sojinih proteina | 89 g | 24,9 g |
Hranjiva vrijednost | 100 g | 28 g (1 porcija) |
---|---|---|
energetska vrijednost | 1531 kJ (366 Kcal) | 429 kJ (102 Kcal) |
masti | 2,4 g | 0,7 g |
- od kojih zasićene masti | 0,8 g | 0,2 g |
ugljikohidrati | 10 g | 2,8 g |
- od kojih šećeri | 4 g | 1,1 g |
vlakna | 2,4 g | 0,7 g |
bjelančevine | 75 g | 21 g |
sol | 4,4 g | 1,2 g |
Pakiranje je dovoljno za 17 porcija.
Sastojci: izolat sojinih proteina, ksilitol (sladilo), kakao u prahu sa smanjenim udjelom masti, arome, ksantan guma (zgušnjivač), sukraloza (sladilo), natrijev klorid.
Može sadržavati derivate mlijeka, jaja i žitarica koji sadrže gluten.
Neto količina: 500 g
Upozorenje: Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati od dohvata male djece! Proizvod je namijenjen fizički aktivnim osobama starijima od 18 godina. Ne uzimajte u slučaju alergije na bilo koji sastojak. Ambalažu nakon upotrebe uvijek zatvorite. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, na temperaturi 15–25 °C.