Chat with us, powered by LiveChat
Sprej za hlađenje, 100 ml

Sprej za hlađenje, 100 ml

  • trenutačni učinak hlađenja
  • za udarce i ozljede
  • za umorne mišiće i grčeve

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  30.09.2022 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
69.00 KN
Kupovinom dobivate 1.66 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


U trenutku će ohladiti zahvaćeno mjesto i osigurati prvu pomoć pri ozljedama, udarcima i modricama.

 

Sprej za hlađenje Wundmed koristi se kao prva pomoć kod sportskih ozljeda bez otvorenih rana.

U trenutku hladi zahvaćeno mjesto zbog čega je optimalan izbor kao prva pomoć u slučaju ozljeda, udaraca, iščašenja, uganuća odnosno istegnuća.

Olakšanje zbog učinka hlađenja osigurava i u slučaju preopterećenih, tj. umornih mišića, grčeva u mišićima i modrica.

 

Upute za uporabu: Prije uporabe dobro protresite. S udaljenosti od približno 20 cm nanesite višekratnim kratkim raspršivanjem. Prije ponovnog nanosa pričekajte barem 1 minutu.

Kako biste izbjegli ozebline obratite pažnju na to da sprej ne bi stvorio led. Nanesite samo na neozlijeđenu kožu. Nemojte upotrebljavati na ogrebotinama, ispucaloj koži ili otvorenim ranama. Nije primjereno za dojenčad i malu djecu. Pogodno za trudnice i dojilje, ali ne smije se koristiti u blizini prsa tijekom razdoblja dojenja. Prije nego što ambalažu odložite u otpad - potpuno je ispraznite. Upotrebljavajte isključivo za opisanu svrhu.

Sastojci: propan, butan, izobutan, ulje metvice.

Neto količina: 100 ml.

 

Upozorenje: Vrlo lako zapaljivi aerosol. Posuda pod tlakom: zagrijavanje je može raznijeti. Može prouzročiti jako nadraživanje očiju. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitajte deklaraciju. Čuvati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora zapaljenja. Ne pušite kada koristite sprej. Nemojte raspršivati prema otvorenom plamenu i drugim izvorima zapaljenja. Ambalažu nemojte bušiti ni spaljivati, čak ni ako je prazna. Zaštitite od direktne sunčeve svjetlosti i ne izlažite temperaturama iznad 50°C. Ako ne postoji odgovarajuće prozračivanje, može nastati eksplozivna smjesa. Dodir s tekućinom može dovesti do ozeblina i jakog nadraživanja očiju. Izbjegavajte udisanje aerosola. Ako se pravilno upotrebljava nema znanih neželjenih učinaka. Opasnost! Zapaljivo.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice