Chat with us, powered by LiveChat
Test za infekciju mokraćnog sustava
-8%

Test za infekciju mokraćnog sustava, 3 testa

  • jednostavno samotestiranje
  • 3 testa u pakiranju
  • brzi i pouzdani rezultati

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.12.2019 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
Posebna cijena:119.00 KN
Stara cijena:129.00 KN
Ušteda:10.00 KN
Kupovinom dobivate 3.57 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test za infekciju mokraćnog sustava - jednostavno provjerite prisutnost infekcije mokraćnog sustava u tijelu.

 

Test za infekciju mokraćnog sustava namijenjen je svim ljudima koji povremeno ili često pate od poremećaja mokraćnog sustava. Infekcije mokraćnog sustava najčešći su zdravstveni problem koji se pojavljuje na mokraćnom traktu i može utjecati na mokraćnu cijev, mjehur i bubrege. S infekcijom mokraćnog sustava mogu se susresti žene, muškarci i djeca, a zbog kraćeg uretera češće se s upalom susreću žene. Ugroženi su također stariji muškarci, s  povećanom prostatom, koja otežava normalan protok urina.

Test pokazuje prisutnost leukocita, krvi, nitrita i proteina u urinu, čime se potvrđuje ili suzbija prisutnost infekcije mokraćnog sustava. Traka za testiranje mijenja boju nakon reakcije urina.

Kod zdravih ljudi urin je sterilan, što znači da ne sadrži mikroorganizme. Jedan od najboljih načina za održavanje sterilnog urina je prazan mjehur u pravilnim razmacima.

Infekcije mokraćnog sustava počinju u uretru i mogu se potom proširiti urinarnim traktom, a također mogu doći do bubrega. Simptomi infekcije mokraćnog sustava variraju od jedne do druge osobe. Obično su to osjećaj peckanja prilikom pražnjenja mokraćnog mjehura i snažan nagon za mokrenjem. Urin može biti mutan te imati neugodan i jak miris.

 

Prednosti upotrebe Testa za infekciju mokraćnog sustava:

  • brz i jednostavan način za provjeru prisutnosti infekcije mokraćnog sustava,
  • pouzdani rezultati.

 

Upute za upotrebu: Za izvođenje testa najbolje je koristiti uzorak prvog jutarnjeg urina koji je najviše koncentriran. Prikupite dovoljnu količinu urina u priloženu plastičnu posudu. Izvadite traku za testiranje iz aluminijske vrećice bez dodirivanja ispitnih polja. Traku za testiranje koristite u uzorku urina (sva 4 ispitna polja moraju se unijeti u urin tijekom 1-2 sekunde). Stavite traku vodoravno na aluminijsku vrećicu i pričekajte 2 minute. Pročitajte rezultat nakon nekog vremena.

 

Sadržaj: 3 aluminijske vrećice koje sadrže 1 test za infekciju mokraćnog mjehura, 3 plastične posude za uzorak urina, 1 grafikon u boji i upute za uporabu.

 

Upozorenje: Rezultati testiranja upotrebljivi su kao prvi korak pri uspostavljanju specifičnih parametara i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice